2 minit sahaja jawab soalan? Wow !

Video Asas Bundar oleh Cikgu Fadli
07/12/2019
Teknik penggenaban atau pelengkap puluh oleh Cikgu Fadli
08/12/2019
Show all

2 minit sahaja jawab soalan? Wow !

Wah, seronoknya! 😍😍😍

Pembeli Ebook MarvelMaths buat Modul Dalas dengan murid-murid tuisyen dia. Diberi 7 soalan puluh ribu darab dengan 11, tu diaaa. Dalam masa 2 minit je anak-anak tu jawab.

Murid mana yang tak teruja kan? Mereka sangat seronok dan minat mereka dalam Matematik bertambah-tambah tau.

Yang dah dapatkan, tolong print out dan buat bersama anak-anak. Ada yang pm aku suruh buat modul lain pula sebab semua Ebook dan Modul yang aku buat dah habis anak dia siapkan. πŸ˜…

Yang belum dapatkan, dapatkan di link ini segera :

https://www.ebookcikgufadli.com/p/marvel-maths_4.html

.

Admin Cikgu Fadli Online
Admin Cikgu Fadli Online
Laman Cikgu Fadli Online ini dikemaskini oleh Admin Noor Azlin Mohamad. Konten tulisan Cikgu Mohd Fadli Salleh adalah dari sumber Facebook rasmi dan telegram beliau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *