cikgu-fadli-online

YEAR 1 PDPR MODULE (17th – 27th May) Topic 1: At School.

Teacher Hidayu

mathzier

By: Teacher Hidayu

 

🍄 YEAR 1 PDPR MODULE (17th – 27th May) 🍄


P/s : The last two pictures are the samples of finger puppets for your reference. Feel free to download and share!

#bbmtchrdayu #diybydayu

Admin: Boleh right click dan save imej atau download file pdf di bawah post ya.

pdpr-english-year-1-1
pdpr-english-year-1-2
pdpr-english-year-1-3
pdpr-english-year-1-4
pdpr-english-year-1-5
pdpr-english-year-1-6
pdpr-english-year-1-7
pdpr-english-year-1-8
pdpr-english-year-1-9
pdpr-english-year-1-10

Download file penuh pdf dengan klik butang di bawah:

File PDFYEAR 1 PDPR MODULE (17th - 27th May) By Teacher Hidayu

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

cikgu-fadli-online

Nah, saksikan sendiri bagaimana mudahnya Teknik Lattice dan Box Method bila murid kuasai.

Sifirlicious

mathzier

Nah, saksikan sendiri bagaimana mudahnya Teknik Lattice dan Box Method bila murid kuasai.

Kurang 2 minit mereka boleh selesaikan pendaraban nombor besar. Dua teknik ini antara 9 teknik kuasai sifir dengan mudah yang terkandung dalam Ebook Sifirlicious.

Ebook Sifirlicious ini sangat bagus kerana disertai dengan 8 video pengajaran dan penerangan lengkap dari Cikgu Mohd Fadli Salleh.

Lepas anak-anak tengok, fahamkan dan terus boleh buat dalam Ebook tersebut. Ebook ini pula disertakan 2 versi. Satu versi boleh cetak colourful yang menarik minat anak-anak, dan satu versi jimat ink tau.

Ebook pdf ini ada 243 page semuanya. Sangat berbaloi dengan nilai HANYA #RM80 sahaja.

Harga sebenar RM149. Jadi bertindak segera sebelum harga dinaikkan kepada harga asal.

Nak lagi jimat, terus grab Ebook kombo, Sifirlicious + Modul Pantas Matematik yang sangat bagus untuk memahirkan murid dalam topik pecahan, IBU segala topik.

Ebook Modul Pantas Matematik adalah satu Ebook yang ditulis oleh sahabat Cikgu Fadli seorang guru pakar Matematik berpengalaman lebih 20 tahun.

Ia mengandungi 11 modul, lengkap pula dengan 11 video penerangan dan pengajaran dari aku. Haaa, memang sangat ramai ibubapa berpuas hati dengan Modul Pantas Matematik ini tau.

Dapatkan di link ini ya. Untuk belian kombo denagn Modul Pantas matematik, pilih combo semasa belian :

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

cikgu-fadli-online

PdPR Module For 2 Weeks – English Year 1 – Unit 0: Friends

Miss Nurul Salleh

mathzier

By: Miss Nurul Salleh

PdPR Module For 2 Weeks – English Year 1 – Unit 0: Friends

A simple sharing.
PdPR module for 2 weeks.

Subject: English Year 1
Unit 0: Friends

A very simple one as my kids are still struggling with remembering alphabets and improving penmanship.

Feel free to use and share 🌻

ADMIN: Boleh right click dan save imej atau download file pdf di bawah post ya.

english-year-1-1
english-year-1-2
english-year-1-3
english-year-1-4
english-year-1-5
english-year-1-6
english-year-1-7
english-year-1-8
english-year-9
english-year-1-10
english-year-1-11
english-year-1-12
english-year-1-13
english-year-1-14
english-year-1-15

Download file penuh pdf dengan klik butang di bawah:

File PDF PdPR Module For 2 Weeks - English Year 1 - Unit 0: Friends BY Miss Nurul Salleh

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

cikgu-fadli-online

Ingat Tak Lagu “Tik Tok Tik Tok, Bunyi Jam Didindingku”…?

Otak Kalkulator

mathzier

Wah, lihatlah pakej serba lengkap ini! Tentu anak-anak seronok dan tak sabar nak belajar matematik dengan cara fun dan enjoy dengan Ebook otak Kalkulator.

pakej-ebook-otak-kalkulator

Berapa Harga Ebook Otak Kalkulator Ini ?

Sabar dulu. Sabar… Kami tahu anda dah tak sabar sangat dah Nak Dapatkan Ebook Otak Kalkulator ini. Cuma kami nak beritahu harga asal…

✅Ebook Utama, Otak Kalkulator dengan 5 Topik Pengajaran Utama Bernilai RM47

✅5 Video Pengajaran sebagai iringan kepada ebook untuk memudahkan pemahaman Bernilai RM97

✅1 Set Latih Tubi yang mengandungi 100 Soalan disertakan bersama dengan skema jawapan untuk mengukuhkan ingatan. Bernilai RM37

✅12 Video Tiktok untuk menarik minat anak dengan lagu-lagu yang menarik bernilai RM97

✅Bonus Free Gift, 3 Siri Ulangkaji Formula DAMA, DALULUH dan DALAS Marvel Maths Bernilai RM47

✅Extra Bonus Free Gift, Panduan Agama Dan Adab melalui 7 Siri Ebook Pesan Cikgu Korea Bernilai RM47

😲 “Kalau Ikutkan Pecahan Diatas, Jumlah Harga Asal Adalah:
RM372.00

Jumlah keseluruhannya adalah RM372. Tapi anda tak perlu bayar sebanyak itu jika anda dapatkannya sekarang. Anda boleh dapatkan Otak Kalkulator dengan pelaburan sekali seumur hidup dengan harga

#RM149

Namun, kami tawarkan pafa harga promosi #RM70 sahaja di link ini :

Jom Dapatkan segera!

otak-kalkulator

Klik butang "Saya ingin order Otak Kalkulator" sekarang!

Nota : Ini adalah produk digital. Ianya diemelkan, bukan produk fizikal. Harap maklum.

#MFSEmpire #OtakKalkulator

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

cikgu-fadli-online

Proses Pencernaan Makanan
– Sains Tahun 3

Cikgu Marliza Rahmat

mathzier

Oleh: Cikgu Marliza Rahmat

Proses Pencernaan Makanan – Sains Tahun 3

Assalamualaikum. Proses Pencernaan Makanan, Sains Tahun 3. Semoga bermanfaat. Nak kongsi link video… saya malu… Kelakar dengar suara sendiri….hahaha

Boleh right click dan save imej atau download file pdf di bawah post ya.

pencernaan-makanan-1
pencernaan-makanan-1
pencernaan-makanan-3
pencernaan-makanan-4
pencernaan-makanan-5
pencernaan-makanan-6

Download file penuh pdf dengan klik butang di bawah:

File PDF Latihan Proses Pencernaan Makanan - Sains Tahun 3 oleh Cikgu Marliza Rahmat

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

cikgu-fadli-online

Ini Perubahan Yang Bakal Anda Lihat Setelah Mengaplikasikan Kandungan

Otak Kalkulator

mathzier

Ini Perubahan Yang Bakal Anda Lihat Setelah Mengaplikasikan Kandungan Dalam Ebook Otak Kalkulator !

❤️ Ebook ini adalah pertama di pasaran yang disertakan video pengajaran #TikTok. Ianya mudah difahami dan diterangkan menggunakan grafik yang menarik.

✨ Ia dihasilkan oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh, seorang guru viral yang berpengalaman luas mengajar dan menghasilkan ebook Matematik.

🔥 Berganding bahu dengan Dr. Salbiah Mohamed Salleh, yang juga berpengalaman menghasilkan ebook Matematik yang dijual lebih daripada 3000 set dalam tempoh beberapa bulan sahaja.

Ianya dihasilkan supaya anak anda:

✅ Menambah motivasi diri anak-anak terutama yang masih fobia dengan nombor.
– Otak Kalkulator bukanlah silibus yang diajar dalam kelas tetapi ia merupakan rekreasi Matematik yang mengumpulkan formula mudah membuat kiraan Matematik.

✅ Mampu mengira dan mencongak lebih pantas tanpa bergantung kepada kalkulator
– Melalui pendedahan formula ini, anak-anak akan mampu melakukan kiraan pantas, melatih otak untuk mengira walaupun tanpa kertas atau pensel dan mampu melakukan congakan tanpa kalkulator.

✅ Lebih berminat dan bersemangat setiap kali guru matematik masuk kelas dan tak sabar nak belajar topik seterusnya
– Latihan berpanjangan pasti akan menajamkan minda seterusnya menimbulkan minat mendalam terhadap Matematik apabila diajar di sekolah.

✅ Minat terhadap Matematik akan menjadikan anak-anak ini lebih seronok untuk belajar Matematik di dalam kelas.
– “People with great passion will make the impossible happen”. Maka tidak mustahil untuk kita keluar dari kelompok zon merah dalam ujian PISA pada masa akan datang.

Ayuh dapatkan Ebook Otak Kalkulator sekarang dengan harga promosi cuma RM70 di link ini :

Jom Dapatkan segera!

otak-kalkulator

Klik butang "Saya ingin order Otak Kalkulator" sekarang!

Nota : Ini adalah produk digital. Ianya diemelkan, bukan produk fizikal. Harap maklum.

#MFSEmpire #OtakKalkulator

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

cikgu-fadli-online

PDPR Module Year 6 (English)

Teacher Abqori Husna

mathzier

Oleh: Teacher Abqori Husna

PDPR Module Year 6 (English)

Assalammualaikum and hi all,

Those teaching Year 6 this year (primarily low – intermediate level pupils) the module is for you.

Bahan-bahan yang dibuat adalah berdasarkan level murid saya sekarang. Mereka ini masih struggle dalam pembinaan ayat disebabkan masalah ‘lupa’ ejaan perkataan dan penggunaannya. We use a lot of dictionary in our classroom but still, they need a lot of help.

Memahami kekangan (ada yg berkongsi handfon dengan adik beradik lain / limited access data / line x stabil /xada handfon) jadi untuk sesi Pdpr kali ini, saya permudahkan lagi modul agar murid dari semua aras yang dinyatakan boleh buat.

I reminded them that they can whatsapp/call me whenever they need help.

Feel free to use them and share them with your friends.

Mohon doa kawan-kawan juga supaya I have a smooth pregnancy.

Sy doakan juga semoga doa kawan-kawan dimakbulkan dan bertemu Lailatul Qadar pada 10 malam terakhir ini.

p/s: If you notice any errors do PM me. Many thanks.

Admin: Boleh right click save gambar atau download pdf file di bawah post ya.

pdpr-bi-1
pdpr-english-year-6-2
pdpr-english-year-6-3
pdpr-english-year-6-4
pdpr-english-year-6-5
pdpr-english-year-6-6
pdpr-english-year-6-7
pdpr-english-year-6-8
pdpr-english-year-6-9

Download file penuh pdf dengan klik butang di bawah:

File PDF PDPR Module Year 6 (English) oleh Teacher Abqori Husna

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

cikgu-fadli-online

Anda Bukan Sahaja Terima Satu Ebook!

Otak Kalkulator

mathzier

Anda Bukan Sahaja Terima Satu Ebook, tapi juga 12 Pengajaran Tambahan Dalam Bentuk Video Tiktok!

Ini Antara 12 video TikTok yang terkandung dalam Ebook Otak Kalkulator.

🔥 Darab nombor 3 angka dengan nombor 3 angka dapat diselesaikan dalam masa 15 saat sahaja. Best kan?

Otak Kalkulator mampu mengalih perhatian anak-anak yang suka melihat Tik Tok hanya untuk berhibur tetapi menukar kepada Tik Tok untuk belajar.

🙅‍♀️ Kita tidak mampu menyekat gelombang hiburan dan luasnya dunia tanpa sempadan di luar sana tetapi kita boleh menyediakan kandungan yang lebih baik untuk hiburan anak-anak.

👌 Otak Kalkulator memecah tembok Tik Tok dengan menghasilkan satu pembelajaran menarik melalui medium hiburan.

😉 Anak-anak akan mempunyai alternatif menggunakan Tik Tok bukan sekadar hiburan tapi medium pengajaran menarik dan berkesan.

Bukan itu sahaja, kalian akan dapat 5 modul Ebook OK, 3 formula dari Ebook MarvelMaths, PERCUMA Ebook 7 Pesan Cikgu Korea, 12 video TikTok dan 5 video pengajaran dari Dr Salbiah sendiri.

Dapatkan sekarang dengan harga promosi cuma RM70 di link ini :

Jom Dapatkan segera!

otak-kalkulator

Klik butang "Saya ingin order Otak Kalkulator" sekarang!

Nota : Ini adalah produk digital. Ianya diemelkan, bukan produk fizikal. Harap maklum.

#MFSEmpire #OtakKalkulator

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Lembaran Kerja PdPR Bahasa Inggeris Tahun 1

Cikgu Suheil Almawardie

mathzier

Oleh: Cikgu Suheil Almawardie

Lembaran Kerja PdPR Bahasa Inggeris Tahun 1

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Salam sepuluh malam terakhir Ramadan tahun ini. Malam ni, saya nak kongsikan bahan ini dengan sesiapa yang berminat.

Bahan ini saya buat sesuai dengan murid-murid saya. Mereka ini masih tidak mahir mengenal dan menulis huruf. Jadi saya sediakan bahan ini sebagai latih tubi buat mereka sewaktu PdPR nanti. Kalau murid-murid atau anak kalian kurang mahir dengan huruf lagi boleh cuba guna bahan ni. Kalau yang advance tu tak berapa sesuailah kot. Bahan ini digubal berdasarkan Unit 1: At School. Kandungannya lebih tertumpu kepada kosa kata yang terdapat di dalam unit ini (things in the classroom). Sambil mereka mengenal objek-objek ini, mereka boleh berlatih penmanship – bagaimana cara nak menulis dengan betul huruf-huruf yang digunakan berdasarkan kosa kata dalam unit ini, maksudnya bukan semua huruf.

Bahan ini juga sesuai digunakan sebagai bahan untuk mengingat ejaan objek-objek tersebut disamping mengulangkaji warna dan nombor yang telah dipelajari dalam Unit 0: Friends. Bahan ni saya berikan secara percuma sempena sepuluh malam terakhir Ramadan tahun ini. Kalau rasa boleh guna, silakan guna. Kalau rasa nak kongsikan dengan rakan-rakan yang lain boleh kongsikan post ini. Baiklah. Selamat malam.

Boleh right-click imej atau download pdf file di bawah post ya.

lembaran-kerja-tahun-1-1

1) Ulangkaji huruf – murid dapat mengenalpasti huruf… (huruf-huruf ini merupakan huruf-huruf yang digunakan untuk mengeja kosa kata dalam unit ini).

Perkenalkan sebahagian kosa kata yang terdapat dalam unit ini secara ansur maju… kali ini tiga kosa kata baharu (sesuai untuk budak sederhana-lemah tak perlu banyak ingat dalam satu masa… santai-santai).

lembaran-kerja-tahun-1-2

2) Aktiviti menulis huruf – nasiblah budak-budak ni dapat cikgu yang ada tret OCD ni. Geram tengok tulisan mereka, ada yang masih keras-keras lagi nak menulis tu. Kadang-kadang terbabas. Cuti ni boleh praktis bagi cantik dan lawa tulisan tu. Baru sedap mata memandang.

Huruf o dan b.

lembaran-kerja-tahun-1-3

3) Aktiviti menulis huruf – nasiblah budak-budak ni dapat cikgu yang ada tret OCD ni. Geram tengok tulisan mereka, ada yang masih keras-keras lagi nak menulis tu. Kadang-kadang terbabas. Cuti ni boleh praktis bagi cantik dan lawa tulisan tu. Baru sedap mata memandang.

Huruf k dan a.

lembaran-kerja-tahun-1-4

4) Aktiviti menulis huruf – nasiblah budak-budak ni dapat cikgu yang ada tret OCD ni. Geram tengok tulisan mereka, ada yang masih keras-keras lagi nak menulis tu. Kadang-kadang terbabas. Cuti ni boleh praktis bagi cantik dan lawa tulisan tu. Baru sedap mata memandang.

Huruf n dan t.

lembaran-kerja-tahun-1-5

5) Aktiviti menulis huruf – nasiblah budak-budak ni dapat cikgu yang ada tret OCD ni. Geram tengok tulisan mereka, ada yang masih keras-keras lagi nak menulis tu. Kadang-kadang terbabas. Cuti ni boleh praktis bagi cantik dan lawa tulisan tu. Baru sedap mata memandang.

Huruf e dan g.

lembaran-kerja-tahun-1-6

6) Trace and write.

lembaran-kerja-tahun-1-7

7) Aktiviti mengecam perkataan bagi anak-anak yang tak berapa nak mampu dengan phonics, saya guna cara ni jer. Cara zaman dolu-dolu, mengecam perkataan.

lembaran-kerja-tahun-1-8

8) Mari mengeja perkataan ini.. Boleh juga gunakan kaedah phonics atau mengecam perkataan.

lembaran-kerja-tahun-1-9

9) Ulangkaji huruf dan perkenalkan kosa kata baharu.

lembaran-kerja-tahun-1-10

10) Akitiviti menulis huruf. Huruf c dan p.

lembaran-kerja-tahun-1-11

11) Akitiviti menulis huruf. Huruf i dan l.

lembaran-kerja-tahun-1-12

12) Akitiviti menulis huruf. Huruf s.

lembaran-kerja-tahun-1-13

13) Aktiviti mengecam perkataan.

lembaran-kerja-tahun-1-14

14) Suaikan objek dengan perkataan yang betul.

lembaran-kerja-tahun-1-15

15) Mari mengeja.

lembaran-kerja-tahun-1-16

16) Ulangkaji huruf dan perkenalkan kosa kata baharu.

lembaran-kerja-tahun-1-17

17) Akitiviti menulis huruf. Huruf r dan u.

lembaran-kerja-tahun-1-18

18) Akitiviti menulis huruf. Huruf h.

lembaran-kerja-tahun-1-19

19) Aktiviti mengecam perkataan.

lembaran-kerja-tahun-1-20

20) Ulangkaji kosa kata yang telah dipelajari.

lembaran-kerja-tahun-1-21

21) Kenalpasti objek dan warnakan mengikut frasa yang diberi.

lembaran-kerja-tahun-1-22

22) Ulangkaji huruf dan perkenalkan tiga kosa kata baharu.

lembaran-kerja-tahun-1-23

23) Akitiviti menulis huruf. Huruf d.

lembaran-kerja-tahun-1-23

24) Akitiviti menulis huruf. Huruf d.

lembaran-kerja-tahun-1-24

24) Aktiviti mengecam perkataan.

lembaran-kerja-tahun-1-25

25) Aktiviti mengenalpasti objek.

lembaran-kerja-tahun-1-26

26) Aktiviti mengenalpasti objek.

lembaran-kerja-tahun-1-27

27) Baca dan warna.

lembaran-kerja-tahun-1-28

28) Kira dan warna. Warna dengan warna yang betul kemudian kira. Dapat ulangkaji warna dan nombor dari unit sebelumnya.

lembaran-kerja-tahun-1-29

Download file penuh pdf dengan klik butang di bawah:

File PDF Lembaran Kerja PdPR Bahasa Inggeris Tahun 1 oleh Cikgu Suheil Almawardie

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.