UNTUK SEKOLAH RENDAH

Stories in Maths – STORM (RM70) :

Sesuai untuk anak-anak usia 5 tahun hingga 8 tahun untuk menguasai asas English, Matematik dan Bahasa Melayu melalui cerita yang menarik! Juga melatih minda anak-anak untuk menguasai soalan jenis KBAT dengan mudah.

storm-story-in-maths


Mathzier (Single Bab RM50, Ada Pilihan Combo Jimat) :

Mathzier ni umpama tuisyen bulanan secara online melalui nota slide show, modul latih tubi dan video pengajaran. Ianya berdasarkan silibus semasa dan mengikut urutan topik dalam buku teks. Khas untuk murid Tahun 4, Tahun 5  dan Tahun 6 sahaja.

mathzier-bantu-pembelajaran-di-rumah

Untuk Pembelian Mathzier Tahun 5 Silibus 2020 sila hubungi kami:
KLIK UNTUK WHATSAPP

MarvelMaths (RM80) :

MarvelMaths dicipta untuk membuatkan murid rasa Matematik itu mudah dan senang. Ia mengumpulkan formula mudah membuat pengiraan. Ada 10 bab termasuk Magic Maths lengkap dengan 10 video pengajaran. Sesuai untuk murid tahun 3- tahun 6. Jika anak sudah kuasai Sifir boleh mula dari Tahun 1.

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Modul Pantas Matematik (RM80) :

Modul Pantas Matematik ialah modul yang sangat bagus untuk anak-anak kita kuasai pecahan. Pecahan ini umpama IBU SEGALA TOPIK. Tidak kuasai pecahan memang sukar untuk dapat A dalam Matematik. Ada 11 bab lengkap video dan beribu2 soalan yang pasti membuat anak-anak mahir dalam topik pecahan. Modul ini digunakan ramai guru di sekolah rendah untuk memahirkan seluruh Malaysia. Sesuai untuk murid tahun 4- tahun 6.

modul-pantas-matematik

Sifirlicious (RM80) :

Sifirlicious merupakan modul yang sangat bagus untuk anak-anak kuasai sifir. Ia mengumpulkan 9 teknik kuasai sifir dengan mudah lengkap dengan video pengajaran. Sangat-sangat disyorkan untuk anak bermula Tahun 2- Tahun 6 ya. Boleh juga untuk perkenal sifir dari Tahun 1 Sifir adalah JANTUNG MATEMATIK.

sifirlicious

Kombo Sifirlicious + Modul Pantas Matematik (RM120) Beli melalui Link Sifirlicious:

combo-sifirlicious-modul-pantas

(Pilih Combo semasa pilihan belian)

Masteri Ukuran (RM70)

Modul khas untuk memahirkan murid-murid dalam topik Panjang, Jisim dan Isipadu Cecair. Dihasilkan oleh guru pakar, Cikgu Hakim yang juga penceramah teknik menjawab UPSR, penulis buku KBAT dan guru hebat dalam Matematik. Sesuai untuk murid Tahun 4 , Tahun 5 dan Tahun 6.

masteri-ukuran

Otak Kalkulator (RM70)

Ebook ini menghimpunkan teknik, formula dan tips Matematik mudah yang InsyaAllah akan buat anak-anak kita suka dan pantas mengira. Teknik-teknik yang tidak diajar di sekolah akan didedahkan dalam Ebook ini. Ebook OK ini ada 12 video TikTok ajar teknik mudah kira dalam Matematik, 5 video pengajaran, modul penerangan dan modul latih tubi. Percuma Ebook 7 Pesan Cikgu korea Sesuai untuk murid Tahun 4 , Tahun 5 dan Tahun 6.

otak-kalkulator

UNTUK SEKOLAH MENENGAH

Formula Luar Biasa Score A+ dalam BM – Modul ForBaM (Modul Sek Men) (RM50) :

Satu-satunya panduan yang direka khas untuk membantu pelajar mengenal pasti bentuk soalan karangan Bahasa Melayu, dapat mengetahui tema, kehendak soalan dan penyoalan KBAT dalam soalan karangan dan mengetahui formula untuk membina karangan cemerlang. Teknik dan formula untuk dapatkan A+ dalam peperiksaan didedahkan dalam 5 modul dan 4 video lengkap. Sangat bagus untuk pelajar sekolah menengah dari Tingkatan 1 hingga Tingkatan 5.

formula-bahasa-melayu-forbam

Formula Bahasa Melayu – Forbam 2 (RM50) :

Formula Bahasa Malayu (Forbam 2) adalah rujukan khas yang mengandungi pelbagai Formula mudah bagi membina rumusan dengan tepat, Teknik menjawab pemahaman bagi mendapat markah cemerlang, Formula membina ayat yang gramatis, Memudahkan pelajar dengan pendedahan Formula ringkas yang dengan tujuan untuk membantu calon Skor A+ dalam peperiksaan, serta analisis soalan-soalan peperiksaan tahun lepas.
sesuai untuk Tingkatan Tingkatan 5 sahaja.

forbam2

Kombo Forbam + ForBaM 2 (RM90) – Beli melalui link Forbam 2:

combo-forbam-forbam-2

(Pilih Combo semasa pilihan belian)

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »