Empat Ebook Cikgu Fadli

Menyelesaikan soalan Penyelesaian Masalah
19/12/2019
DSKP Matematik Tahun 6
19/12/2019
Show all

Empat Ebook Cikgu Fadli

Setakat ini Cikgu Fadli dah hasilkan empat Ebook bekerjasama dengan guru pakar Matematik berpengalaman lebih 20 tahun, Dr dan guru pakar pemulihan.

Inilah dia kesemuanya. Modul Pantas Matematik itu adalah Ebook khas untuk anak-anak kuasai pecahan, perpuluhan dan peratus. Harganya RM80. Boleh dapatkan di link berikut :

ModulMatematikPantas.com

Ebook Sifirlicious pula mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah. Ada juga 1 video bonus selesaikan topik bahagi nombor besar. Harganya pun RM80. Boleh dapatkan di link berikut :

Sifirlicious.com

Jika buat belian kombo Modul Pantas Matematik dan Ebook Sifirlicious, harganya cuma RM120. Jimat RM40. Boleh dapatkan di link berikut :

/Sifirlicious.com

Modul Pecutan Akhir UPSR ONLINE pula modul khas persediaan anak-anak menghadapi peperiksaan UPSR. Harganya cuma RM50. Boleh dapatkan di link berikut :

PecutanAkhirUPSR.com

Dan Ebook terbaharu Cikgu Fadli kerjasama dengan Dr Salbiah dan guru pakar pemulihan dinamakan MarvelMaths. Khas untuk menarik minat murid dalam Matematik. Mengandungi 10 rekreasi Matematik yang sangat fun dan membuatkan anak kita minat Matematik. Boleh dapatkan di link berikut dengan harga RM80 :

MarvelMath.com

Kesemua Ebook ini disertakan dengan video penerangan lengkap dari Cikgu Fadli tau. Modul pula boleh di print out berkali-kali. Memang jimat dan anak-anak mudah faham sebab ada video sekali.

Dapatkan dan buat dengan anak-anak masa cuti ni ya!

🌐 Ingin membeli melalui Whatsapp atau ada sebarang pertanyaan?
wasap.my/60192591869/BeliEbookCikguFadli

#MFS
#EbookCikguFadli

💬 Info dan belian Ebook Cikgu Fadli  https://infoebookcikgufadli.wasap.my
📲 Join Telegram Channel: https://t.me/EbookCikguFadli
👨‍🏫 Blog Kelas Matematik Online https://ebookcikgufadli.com
📺 Youtube Channel https://www.youtube.com/c/EbookCikguFadli
Admin Cikgu Fadli Online
Admin Cikgu Fadli Online
Laman Cikgu Fadli Online ini dikemaskini oleh Admin Noor Azlin Mohamad. Konten tulisan Cikgu Mohd Fadli Salleh adalah dari sumber Facebook rasmi dan telegram beliau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *