Bagaimana Mathzier Bantu Pembelajaran di Rumah?

antonim-sinonim-1
Nota dan Latihan Kata Sinonim dan Antonim
27/11/2020
tambah-tolak-hingga1-hingga-20-1
Latihan Tambah dan Tolak 1 hingga 20
28/11/2020

Bagaimana Mathzier Bantu Pembelajaran di Rumah?Ini adalah antara soalan yang biasa kami terima dari ibu bapa yang ingin tahu lebih lanjut mengenai pakej istimewa kami ini.

Baik, jom kita tengok bagaimana Mathzier dapat membantu anak-anak kita belajar dari rumah.

 

Mula-mula pasang video Mathzier. Bagi anak-anak tonton Cikgu Mohd Fadli Salleh mengajar. Cikgu akan mengajar menggunakan slide dan whiteboard.

mathzier-bantu-pembelajaran-video

 

Selepas selesai menonton video pengajaran, anak-anak bolehlah merujuk nota yang ada pada slideshow pula. Di sini anak-anak dapat ulangkaji kembali pengajaran yang telah ditonton.

mathzier-bantu-pembelajaran-slideshow

 

Kemudian, berikan latihan berdasarkan mukasurat yang tertera pada slideshow bagi memudahkan anak-anak membuat rujukan. Anak-anak juga boleh merujuk halaman buku teks yang berkaitan.

mathzier-bantu-pembelajaran-buku-teks

 

Ibubapa boleh mencetak slideshow dan latihan yang diberikan. namun jika tidak mencetak pun, masih boleh salin nota sambil membacanya di komputer atau telefon.

Mudahkan anak-anak nak belajar di rumah menggunakan Mathzier?

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Sekarang sedang berlangsung promosi untuk pakej Mathzier ini, jangan lepaskan peluang kerana sale tamat 30 November ini ya.

 

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Admin Cikgu Fadli Online
Admin Cikgu Fadli Online
Laman Cikgu Fadli Online ini dikemaskini oleh Admin Noor Azlin Mohamad. Konten tulisan Cikgu Mohd Fadli Salleh adalah dari sumber Facebook rasmi dan telegram beliau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *