Semua maklum, belajar di rumah tidak sama seperti belajar berdepan di sekolah

tudung-si-comel
pentagonmath

Semua maklum, belajar di rumah tidak sama seperti belajar berdepan di sekolah. Memang diakui ada murid tertinggal dalam pelajaran dan silibus tidak dapat dihabiskan dengan baik.

Ramai ibubapa tak sempat nak bantu anak belajar di rumah. Dan yang ada masa pun tidak pandai nak jelaskan tentang satu-satu subjek.

Mereka faham, tapi nak memberi faham pada anak tu mereka tiada skill itu.

Sebab itu Cikgu Fadli buat modul Mathzier dalam bentuk digital ini. Modul digital ini ada kelebihan yang best iaitu ada rakaman video topik by topik seperti dalam buku teks.

 

mathzier

1. Video pengajaran setiap topik. Satu bab ada 6-14 video pengajaran, bergantung pada bab.

2. Ada nota lengkap yang boleh dirujuk, diprint out dan dijadikan bahan rujukan. Tampal kat meja belajar anak-anak memang sesuai.

3. Ada modul latih tubi beratus-ratus soalan yang dibina berdasarkan buku teks lengkap dengan skema. Soalan dalam modul latih tubi ini berbeza dengan buku fizikal Mathzier tu ya.

Tonton video, rujuk nota, terus buat latih tubi. InsyaAllah anak-anak lebih cepat faham.

Satu bab cuma RM50. Beli kombo 2 set jimat RM15. Jika beli full set (6 bab) jimat RM100.

Nota :

1. Ini adalah produk digital dalam bentuk pdf dan video. Ianya diemelkan ya. Yang Mathzier Fizikal untuk latih tubi tu yang lain ya.
2. Hanya untuk murid tahun 4,5 dan 6 sahaja. bagi Tahun 5, Bab 1 dan 2 sahaja untuk Silibus Baru, dan Semua bab (1-6) untuk silibus lama.

#MFSEmpire #mathzier
– Jom support pembelajaran anak-anak di rumah –

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Mathzier Digital Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam

Mathzier Digital Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam

Mathzier Digital merupakan kelas tambahan online yang telah dirakam, untuk membolehkan anak belajar matematik dengan mudah di rumah. Mathzier Digital telah membantu ramai ibu bapa dan anak-murid belajar matematik di rumah. Anak-anak jadi minat dan seronok belajar...

Senarai Topik dalam Matzhier Digital Tahun 4, 5 dan 6

Senarai Topik dalam Matzhier Digital Tahun 4, 5 dan 6

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier. Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli ajar semua topik yang ada dalam buku teks dari awal sampai akhir. Kekuatan utama Mathzier ada pada rakaman...

Koleksi Testimonial Mathzier

Koleksi Testimonial Mathzier

Modul Mathzier adalah modul paling sukar Cikgu Fadli pernah hasilkan. Ia memakan masa, tenaga dan memenatkan. Bayangkan nak siapkan 6 bab makan masa setahun lebih. Tapi hasilnya sangat memuaskan hati beliau. Ibu ayah yang telah menggunakan Mathzier bagi membantu...



Shopee
durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib