Sudahkah anak hafal sifir dan kuasai pecahan?

modul-transisi-prasekolah
Modul Transisi Prasekolah (Edisi Lembut Jari)
22/01/2021
batuna-2
Modul PKP 2.0: Batuna 2 (Baca Tulis Warna)
23/01/2021
mathzier

Ada anak tahun 3,4,5 dan 6? Sudahkah mereka hafal sifir dan kuasai pecahan? Jika belum, ia sangat #BAHAYA!

Dalam Matematik, Sifir itu adalah JANTUNG. Tanpa jantung, matilah ia. Pecahan pula ibarat IBU kepada segala topik.

Tanpa ibu, bagaimana anak-anak nak hidup? Dalam setiap topik banyak kaitan dengan kemahiran sifir dan pecahan. Tak kuasai dua ni, bukan nak kata A, lulus pun tipis harapannya.

Ada beribu-ribu jenis buku rujukan dipasaran. Sangat banyak rujukan yang bagus. Harga pula kebanyakan bawah RM10.

Namun… Namun kesemuanya tiada panduan lengkap seperti ini. Jika membeli 10 naskah buku rujukan pada anak yang berharga RM8 satu naskah, kita telah menghabiskan RM80 untuk kesemua naskah itu.

Anak buat. Dan bila tidak faham kat siapa mereka nak rujuk? Jika ibubapa mampu memberi penerangan elok, alhamdulillah. Jika tidak, ia umpama rujukan buta yang hanya berpandu pada jawapan sahaja.

Maka tidak hairan tiada peningkatan pada anak-anak dapat kita lihat walau berpuluh buah buku telah kita beli.

Di sini peranan terbesar Ebook kami. Ia lengkap dengan video yang boleh ditonton seberapa banyak yang kalian suka.

Lebih menarik, modul pula boleh diulang cetak berkali-kali agar anak buat sampai faham dan kuasai. Sangat menjimatkan bila modul yang sama boleh digunakan pada anak-anak yang lain pula.

Beli sekali, guna berulang kali. Jimat banyak.

sifirlicious

Modul Pantas Matematik ini pula dibina oleh sahabat Cikgu Fadli yang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar Matematik. Teknik rahsia beliau ada terkandung dalam 11 Modul ini untuk memberi faham pada murid tentang topik PECAHAN.

Cikgu Fadli sendiri guna teknik itu dalam mengajar murid beliau. Senang dan pantas!

Satu teknik yang paling Cikgu Fadli suka ialah teknik 4P. Satu teknik baru yang beliau sendiri tak pernah terfikir selama mengajar 15 tahun. Ia teknik yang sangat bagus dan membuatkan anak-anak mengira dengan pantas menggunakan alternatif lain.

Harga Ebook ini ialah RM149 sahaja. Namun sempena promosi Extended Year End Sale, saya tawarkan harga cuma #RM50 SAHAJA.

combo-sifirlicious-modulpantas

Lebih jimat jika beli KOMBO bersama Ebook Sifirlicious tau. Cuma RM95 sahaja untuk set kombo ni.

Ebook Sifirlicious ini mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah disertakan dengan 9 video pengajaran dan penerangan dari Cikgu Fadli.

Ada satu video BONUS cara cikgu Cina ajar padanya tentang cara menyelesaikan soalan bahagi nombor besar dalam Ebook ini.

Harga Ebook Sifirlicious sahaja = RM50
Belian kombo Sifirlicious+ModulPantasMaths = #RM95 SAHAJA.

Harga sebenar Ebook Sifirlicious RM149.
Harga sebenar Ebook Modul Pantas Matematik RM149.
Total RM298. Beli kombo sekarang cuma RM95. Jimat banyak kan?

Ebook Sifirlicious ini disertakan dengan latihan. Ia mengandungi lebih 243 muka surat. Paling best, ia ada 2 versi. Versi warna warni dan versi jimat ink untuk diprint out.

Jom sama-sama dapatkan sekarang. Sangat berbaloi. Dah la modul boleh diulang cetak, video pula boleh ditonton berkali-kali. Dapatkan ya di link ini

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Admin Cikgu Fadli Online
Admin Cikgu Fadli Online
Laman Cikgu Fadli Online ini dikemaskini oleh Admin Noor Azlin Mohamad. Konten tulisan Cikgu Mohd Fadli Salleh adalah dari sumber Facebook rasmi dan telegram beliau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *