Modul Mathzier adalah Modul paling sukar Cikgu Fadli pernah hasilkan

Modul Mathzier adalah Modul paling sukar Cikgu Fadli pernah hasilkan

cikgu-fadli-online


Modul Mathzier adalah Modul paling sukar

Cikgu Fadli pernah hasilkan

mathzier

Cikgu Mohd Fadli Salleh memperakui, Modul Mathzier adalah modul paling sukar beliau pernah hasilkan. Ia memakan masa, tenaga dan memenatkan.

Bayangkan nak siapkan 6 bab makan masa setahun lebih. Tapi Cikgu Fadli berpuas hati dengan hasilnya.

Modul Mathzier ni lengkap dari kulit ke kulit. Cikgu Fadli ajar semua topik yang ada dalam buku teks dari awal sampai akhir.

Kekuatan utama Mathzier ada pada rakaman video pengajaran dari Cikgu Fadli sendiri untuk setiap bab.

Ada pula nota lengkap yang boleh dijadikan rujukan, boleh di print out dan tampal kat meja bacaan. Modul latih tubi beratus-ratus soalan juga disediakan lengkap dengan skema jawapan.

Rakaman video boleh di tonton bila-bila masa, boleh diulang tayang seberapa banyak yang mahu, berpandukan pula dengan nota lengkap, terus buat modul latih tubi. InsyaAllah anak-anak akan dapat memahami dengan baik setiap topik yang diajar.

Ada cara tau nak belajar guna modul Mathzier. Jangan main tonton semua video gitu. Kurang berhasil. Contohnya kalian beli Bab 1 Mathzier Tahun 4. Ada 12 video. Cara yang betul nak belajar macam ni :

1) Tonton satu atau dua video sahaja.
2) Rujuk nota berkaitan dengan video yang ditonton.
3) Terus buat latih tubi dalam modul Mathzier berdasarkan topik yang dipelajari.
4) Tak faham, ulang tonton video, rujuk nota dan semak jawapan dengan skema yang diberi.

Esok atau lusa, sambung video seterusnya pula. Ulang step di atas. InsyaAllah, cepat faham. So, 1 bab Mathzier boleh dihabiskan dalam masa sekitar dua minggu hingga sebulan.

JANGAN tonton semua sekali dan buat semua sekali terus. Kurang berkesan gitu dan membebankan anak.

Modul Mathzier yang dihasilkan untuk tahun 4,5 dan 6 sahaja. Untuk modul Mathzier Tahun 5, baru 2 bab dapat disebabkan silibus tahun ni berbeza dengan tahun sebelumnya.Untuk Tahun 4 dan 6 complete dah semua bab.

Jika anak tahun 5 tahun ni yang belum faham bab tahun 4 tahun lepas (mungkin silibus tak habis disebabkan sekolah tutup), boleh dapatkan bab tahun 4 ya. Jika yang Tahun 6 nak beli Bab Tahun 5 yang silibus lepas pun boleh.

Habiskan silibus yang tertinggal yang tak sempat dihabiskan itu. Boleh pilih mana-mana bab nak beli.

Satu bab RM30 – RM50.
Kombo dua bab RM70 – RM85. Jimat RM15 – RM30.
FULL SET Bab 1 – Bab 6 cuma RM200. Jimat RM100.

Cuba dulu satu atau dua bab. Kalau sesuai dengan anak, anak-anak mudah faham dan serasi, teruskan dengan bab seterusnya pula.

Paling best tentang modul Mathzier, ianya boleh diwarisi!

Best kan? Katakan abang tahun 4 guna guna Mathzier ni, adik-adik dia nanti naik tahun 4 boleh guna yang sama. Sebab silibus adik mereka nanti sama sahaja. Jangan bimbang, perubahan silibus berlkau dalam 6 tahun sekali sahaja, jika ada, kami akan prepare ikut silibus terbaru.

Nota dan modul latih tubi pula boleh diulang cetak seberapa banyak yang suka. Buat sampai lebam. Sampai betul-betul power. Gituh!

Okey, dapatkan segera Modul Mathzier di sini :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Bagitahu kawan-kawan lain juga tentang Modul Mathzier yang best ni ya. Kami percaya mereka juga tercari-cari modul terbaik untuk membantu anak-anak mereka dalam pelajaran terutamanya subjek Matematik ini.

#Mathzier #MFSEmpire






Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Modul Mathzier Bantu Ribuan Murid Belajar Dari Rumah

Modul Mathzier Bantu Ribuan Murid Belajar Dari Rumah

cikgu-fadli-online


Modul Mathzier Bantu Ribuan Pelajar

Belajar Dari Rumah

mathzier

Alhamdulillah. Modul Mathzier yang Cikgu Fadli buat ini membantu ribuan murid-murid belajar dari rumah melalui rakaman video, nota padat dan modul latih tubi.

Akak ni beli pada 13hb, esoknya terus diemelkan modul tersebut. Anaknya terus belajar dan alhamdulillah, anak beliau suka dan faham. Syukurrrr.

mahzier-testimoni-2

Dah dapatkan dapatkan Mathzier untuk anak-anak Tahun 4 dan 6? Jika belum, cuba dulu satu atau dua bab. Kalau serasi, teruskan dengan bab seterusnya. Dapatkan dilink ini :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Berita baik!
InsyaAllah untuk Mathzier Tahun 5, Cikgu Fadli akan lancarkan Bab 1 dan 2 pada 5hb April 2021 ini. Jadi kepada yang tertunggu-tunggu boleh save the date ya.

Mathzier setakat ini hanya untuk murid-murid Tahun 4,5 dan 6 sahaja. Ianya pakej Rakaman video, slideshow nota dan latih tubi. Link akan diemailkan, ianya bukan buku fizikal. Boleh download, tonton dan juga cetak.

Jom dapatkan segera!

#MFSEmpire #Mathzier






Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Live Pelancaran Mathzier Bab 6 dan Promosi Combo oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

Live Pelancaran Mathzier Bab 6 dan Promosi Combo oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

cikgu-fadli-online


Live Pelancaran Mathzier Bab 6 dan Promosi Combo

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier

Jom saksikan pelancaran Bab 6 Mathzier dan Combo Mathzier.

Dapatkan Mathzier di bawah ya:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!






Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Kelas 2 – Tahun 4, 5 dan 6 Matematik Kelas Live Percuma Terbesar di Malaysia 3 Feb 2021 oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

Kelas 2 – Tahun 4, 5 dan 6 Matematik Kelas Live Percuma Terbesar di Malaysia 3 Feb 2021 oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

cikgu-fadli-online


Kelas 2 – Tahun 4, 5 dan 6 Matematik Kelas Live Percuma Terbesar di Malaysia 3 Feb 2021

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier

Jom Tonton KELAS LIVE PERCUMA Tahun 4, 5 dan 6 malam ini (KELAS KE-2) . Live ini direkodkan secara live. Boleh tonton semula selepas Live.






Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

ForBaM 2

ForBaM 2

mathzier

1. Modul Forbam 2 ini sangat sesuai untuk pelajar SPM 2020. Ia dibina oleh Guru Cemerlang berpengalaman lebih 20 tahun.

2. Namun ilmu dan teknik yang ada di dalamnya juga boleh diaplikasi dan sesuai dengan pelajar Tingkatan 1 – Tingkatan 3 juga.Terutamanya dalam Forbam 2 Siri 3. Terdapat pelbagai formula membina ayat dan juga pelbagai formula tatabahasa dalam siri itu.

3. Bentuk soalan Tingkatan 1 – Tingkatan 3 sekarang hampir sama dengan pelajar SPM 2020 di mana ada teknik merumus petikan sama macam soalan SPM 2020 dan sebelumnya.

4. Forbam 2 mengandungi 8 modul dan 3 rakaman video pengajaran dari Cikgu Norasma.

5. Tapi Tingkatan 5 2021 dan seterusnya kan akan guna format baru KSSM? Macamana tu cikgu?

forbam-2-spm

PERUBAHAN FORMAT KBSM ke KSSM

1. Pelajar SPM 2021, ada perubahan format kerana mereka 1st batch silibus KSSM baru.

2. Cikgu Norasma akan buat 3 Siri ebook baru (update kepada Siri yang ada dalam pakej ini) berkenaan dengan format baru KSSM yakni :

a) Pengenalan KSSM bagi SPM 2021
b) Bentuk Soalan Kertas 1 KSSM
c) Bentuk Soalan Kertas 2 KSSM

3. BERITA PALING GEMBIRA ialah semua 3 Ebook baru ini akan diberi secara PERCUMA kepada pembeli Ebook Forbam 2 ini.

4. Kami akan blast 3 Ebook baru tentang format baru KSSM ini kepada semua pembeli InsyaAllah dalam masa 2-3 minggu lagi. 3 ebook tersebut dalam pembikinan sekarang ini. Sabar ya!

Dapatkan segera di sini :

Jom Dapatkan segera!

forbam2-spm

Klik butang "Saya ingin order ForBaM 2" sekarang!

Untuk lebih penjimatan, dapatkan belian kombo Forbam 1 dan Forbam 2. 😘

NOTA : Ini adalah produk digital. Ianya modul softcopy + video pengajaran. Ia akan diemelkan kepada pembeli. Pastikan emel yang betul ya.

#MFSEmpire #ForBaM2

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Translate »