Wah, seronoknya buat Modul Dalas !

Wah, seronoknya buat Modul Dalas !

cikgu-fadli-online


Wah, seronoknya buat Modul Dalas !

Cikgu Mohd Fadli Salleh

IKLAN-LEADERBOARD-CIKGU-FADLI
koleksi-premium-ebooks

Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh

Wah, seronoknya buat Modul Dalas

Pembeli Ebook MarvelMaths buat Modul Dalas dengan murid-murid tuisyen dia. Diberi 7 soalan puluh ribu darab dengan 11, tu diaaa. Dalam masa 2 minit je anak-anak tu jawab.

Murid mana yang tak teruja kan? Mereka sangat seronok dan minat mereka dalam Matematik bertambah-tambah tau.

2-minit-jawab-soalan


Yang dah dapatkan, tolong print out dan buat bersama anak-anak. Ada yang pm aku suruh buat modul lain pula sebab semua Ebook dan Modul yang aku buat dah habis anak dia siapkan. ๐Ÿ˜…

Yang belum dapatkan, dapatkan di link ini segera :

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang "Saya ingin order MarvelMaths" sekarang!

RUANG IKLAN




LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate ยป