Latih Tubi Tambah dan Tolak

Latih Tubi Tambah dan Tolak

mathzier

Jom buat latih tubi tambah dan tolak pula hari ini. Terima kasih Cikgu Kai kongsi bahan ini ya. File pdf ada di bahagian bawah post.

latih-tubi-operasi-tambah-dan-tolak-1
latih-tubi-operasi-tambah-dan-tolak-2
latih-tubi-operasi-tambah-dan-tolak-3
latih-tubi-operasi-tambah-dan-tolak-4
latih-tubi-operasi-tambah-dan-tolak-5
latih-tubi-operasi-tambah-dan-tolak-6
latih-tubi-operasi-tambah-dan-tolak-7
latih-tubi-operasi-tambah-dan-tolak-9
latih-tubi-operasi-tambah-dan-tolak-10

Download file penuh pdf dengan klik butang di bawah:

File Latih Tubi Tambah dan Tolak

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Download PERCUMA Modul Mantap Operasi Tambah

Download PERCUMA Modul Mantap Operasi Tambah

Hai semua, wah harini kami ada perkongsian modul PERCUMA lagi dari Cikgu Kai. Modul Mantap Operasi tambah ini boleh dimuat turun dan dicetak untuk latihan anak-anak. PDF file ada disediakan di bahagain bawah post ya.

 

modul-mantap-operasi-tambah-1
modul-mantap-operasi-tambah-2
modul-mantap-operasi-tambah-3
modul-mantap-operasi-tambah-4
modul-mantap-operasi-tambah-5
modul-mantap-operasi-tambah-6
modul-mantap-operasi-tambah-7
modul-mantap-operasi-tambah-8
modul-mantap-operasi-tambah-9
modul-mantap-operasi-tambah-10
modul-mantap-operasi-tambah-11
modul-mantap-operasi-tambah-12
modul-mantap-operasi-tambah-13
modul-mantap-operasi-tambah-14
modul-mantap-operasi-tambah-15
modul-mantap-operasi-tambah-17
modul-mantap-operasi-tambah-18
modul-mantap-operasi-tambah-19
modul-mantap-operasi-tambah-20

Download file penuh pdf dengan klik butang di bawah:

File Modul Mantap Tambah

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

Semoga bermanfaat dan sila kongsi agar ramai lagi dapat guna bahan ini ya. Terima kasih kerana singgah di Cikgu Fadli Online.

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Download PERCUMA Modul Mantap Operasi Asas Matematik

Download PERCUMA Modul Mantap Operasi Asas Matematik

Harini kami kongsikan Modul Mantap Operasi asas oleh Cikgu Khairul Azlan atau Cg. Kai. Terima kasih cikgu share Modul PERCUMA ini dengan kami semua.

๐— ๐—ข๐——๐—จ๐—Ÿ ๐— ๐—”๐—ก๐—ง๐—”๐—ฃ ๐—ข๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—”๐—ฆ๐—œ ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ฆ
# ๐— ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ถ ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐˜€ ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ธ.
# ๐Ÿฐ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ถ ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐˜€.
# ๐Ÿญ๐Ÿฏ๐Ÿฒ๐Ÿฌ ๐˜€๐—ผ๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ป.
# ๐—๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป.

Harapan Cikgu adalah agar perkongsian ini memberi manfaat kepada anak-anak kita. File PDF boleh download di bahagaianb bawah post.

 

 

modul-mantap-operasi-asas-matematik-1
modul-mantap-operasi-asas-matematik-2
modul-mantap-operasi-asas-matematik-3
modul-mantap-operasi-asas-matematik-4
modul-mantap-operasi-asas-matematik-5
modul-mantap-operasi-asas-matematik-6
modul-mantap-operasi-asas-matematik-7
modul-mantap-operasi-asas-matematik-8
modul-mantap-operasi-asas-matematik-9
modul-mantap-operasi-asas-matematik-10
modul-mantap-operasi-asas-matematik-11
modul-mantap-operasi-asas-matematik-12
modul-mantap-operasi-asas-matematik-13
modul-mantap-operasi-asas-matematik-14
modul-mantap-operasi-asas-matematik-15
modul-mantap-operasi-asas-matematik-16
modul-mantap-operasi-asas-matematik-17
modul-mantap-operasi-asas-matematik-18
modul-mantap-operasi-asas-matematik-19
modul-mantap-operasi-asas-matematik-20
modul-mantap-operasi-asas-matematik-21
modul-mantap-operasi-asas-matematik-22
modul-mantap-operasi-asas-matematik-23
modul-mantap-operasi-asas-matematik-24
modul-mantap-operasi-asas-matematik-25
modul-mantap-operasi-asas-matematik-26
modul-mantap-operasi-asas-matematik-27
modul-mantap-operasi-asas-matematik-28
modul-mantap-operasi-asas-matematik-29
modul-mantap-operasi-asas-matematik-30
modul-mantap-operasi-asas-matematik-31
modul-mantap-operasi-asas-matematik-32
modul-mantap-operasi-asas-matematik-33
modul-mantap-operasi-asas-matematik-1
modul-mantap-operasi-asas-matematik-34
modul-mantap-operasi-asas-matematik-35
modul-mantap-operasi-asas-matematik-36
modul-mantap-operasi-asas-matematik-37
modul-mantap-operasi-asas-matematik-38
modul-mantap-operasi-asas-matematik-39
modul-mantap-operasi-asas-matematik-40

Sila download PDF file di bawah:

File Modul Mantap Operasi Asas Matematik

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

Semoga bermanfaat dan sila kongsi agar ramai lagi dapat guna bahan ini ya. Terima kasih kerana singgah di Cikgu Fadli Online.

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Modul Matematik Kenal Nombor Download Percuma

Modul Matematik Kenal Nombor Download Percuma

Sumber: Cikgu Wani

Seperti yang dijanjikan.. Ni cekguwani bagi Modul Math (kenal nombor).. Mungkin banyak lagi bagus di pasaran.. Tapi cekguwani suka sebab dalam modul ni lah apa masalah yang cekguwani nampak pada anak2 murid khas cekguwani..

Meh tengok dulu modul cekguwani .. Baru baca sampai bawah.. Taw dah.. Hampa mmg tak suka nak baca status panjang jela ni..๐Ÿคฃ

https://drive.google.com/โ€ฆ/1V4e78BKtnlJs4xrx-hVUY0dgJโ€ฆ/viewโ€ฆ

Sebab apa gabung BM n BI?.. punya suka cekguwani lah.. Dah nama pun “aku yg buat..kau nak komplen apa hal.. Hahaaa.. Idok le.. Gurau aje..”

Murid cekguwani ada juga India.. Ada juga Cina.. India yg kluster bijak cerdik ni, kebanyakan speaking kalo kt rumah pun .. Kalau setakat kau nak baca 1 bola.. Dia tengok gambar tu dia terus sebut 1 ball.. Faham tak?.. Sebab tu cekguwani gabung sekali ja..

Boleh juga sama2 belajar BM dan BI..๐Ÿ˜‰

Tang mana koordinasi mata tangan tu.. Haaa.. Apa guna fungsi gambar2 cekguwani letak tu.. Suruh la diorang kira pakai jari.. Tunjuk 1234… Jangan penyegan sangat na.

Pra menulis? . Tu selingan sikit2 aje cekguwani letak.. Nampak kotak merah besar gedabak dkat tiap page tu.. Haaa.. Suruh la diorang follow huruf tu..ada titik2 kan.. Tu permulaan nak start menulis huruf.. Pandai2 la ajar na.. Pakai jari boleh, pensel pn blh.. Ikut suka la ..

Suka ka dak??? Kalau suka share.. Bg ramai2 dapat ilmu sama2.. Kalau xsuka, dok diam2..๐Ÿ˜œ nak lagi modul lain, stay follow cekguwani na.. Nnti cekguwani upload..

Ok.. Moga bermanfaat.

#cekguwani
#cekguwanicollection

modul-matematik-menegenal-nombor

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Translate ยป