Sangat Seronok Bila Hasil Kerja Kita Mendapat Feedback Positif Dari Pengguna

Sangat Seronok Bila Hasil Kerja Kita Mendapat Feedback Positif Dari Pengguna

cikgu-fadli-online


Sangat seronok bila hasil kerja kita mendapat feedback positif dari pengguna

Testimonial Sifirlicious

IKLAN-LEADERBOARD-CIKGU-FADLI
koleksi-premium-ebooks

Sangat seronok bila ebook keluaran MFS Empire mendapat feedback positif dari pengguna. Ebook Sifirlicious ini menghimpunkan 9 teknik kuasai sifir dengan mudah.

Sangat ramai kawan-kawan yang dapatkan seronok bila anak-anak mereka dah mula kuasai sifir dan rajin menghafal menggunakan teknik-teknik yang ada di dalam Ebook Sifirlicious tersebut.

feedback-positif-sifirlicious


Baru tahun 2 dah rajin hafal sifir. Bagus betul dik. Memang silibus kita ni, darjah 2 pun dah kena buat soalan darab dan bahagi tau.

Alang-alang beli Ebook Sifirlicious, baik kalian ambik kombo terus dengan Modul Pantas Matematik tau. Modul Pantas Matematik ini mengandungi 11 bab dengan 11 video penerangan lengkap dari saya tau.

Modul ini dibina oleh sahabat saya seorang guru pakar Matematik berpengalaman lebih 20 tahun ya. Sangat kami syorkan.

Harganya RM80.

Tapi kalau kalian beli kombo, HANYA #RM120 untuk kedua Ebook ni tau. Jimat RM40. Haaa, cepat bertindak ya!

Klik link ini dan pilih belian kombo atau Sifirlicious sahaja :

Jom Dapatkan segera!

sifirlicious

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

#MFSEmpire #Sifirlicious #ModulPantasMatematik

RUANG IKLAN




LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Archive

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Mathzier sangat membantu ibubapa untuk menyokong pembelajaran anak-anak di rumah.

Mathzier sangat membantu ibubapa untuk menyokong pembelajaran anak-anak di rumah.

cikgu-fadli-online


Mathzier sangat membantu ibubapa

untuk menyokong pembelajaran anak-anak di rumah.

mathzier

Mathzier sangat membantu ibubapa untuk menyokong pembelajaran anak-anak di rumah.

Umum tahu, silibus sekarang sangat tinggi dan pembelajaran di sekolah sahaja tidak mampu nak bagi kefahaman penuh pada murid.

Maka sangat perlu murid membuat ulangkaji di rumah atau mengambil tuisyen diluar untuk mengukuhkan kefahaman mereka.

testimonial-mathzier-1
testimonial-mathzier-4
testimonial-mathzier-3
testimonial-mathzier-2

Mathzier umpama tuisyen juga. Cuma melalui nota, slide, modul latih tubi dan rakaman video. Ia sangat-sangat membantu anak-anak kita belajar. Dapatkan segera di link ini ya :

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Sekarang kami juga tawarkan combo jimat tau, nak beli satu bab sahaja pun boleh ya. Jom jadikan anak-anak mudah belajar Matematik dengan Mathzier.

#MFSEmpire #Mathzier






Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Testimoni Ebook MFS Empire

Testimoni Ebook MFS Empire

mathzier

Sejak Ebook kami yang pertama, Sifirlicious, ramai ayah ibu yang telah berpuas hati dan gembira dengan perkembangan minat, tumpuan dan kefahaman anak-anak mereka pada subjek Matematik.

Kini kami juga mempunyai Ebook bagi subjek Sejarah dan Bahasa Melayu bagi sekolah menengah. Insyaallah akan datang lebih banyak lagi ebook yang akan dilancarkan oleh MFS Empire.

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan kesemua ebook kami yang kini dijual pada harga promosi RM50 sahaja untuk setiap pakej. Year End Sale ini akan berakhir pada 11.59 malam 31 Disember 2020.

Dapatkan segera di sini:
https://cikgufadli.com/mfs-empire-ebooks/

#MFSEmpire

testimoni-ebook-mfs-empire-19
testimoni-ebook-mfs-empire-3
testimoni-ebook-mfs-empire-5
testimoni-ebook-mfs-empire-15
testimoni-ebook-mfs-empire-9
testimoni-ebook-mfs-empire-11
testimoni-ebook-mfs-empire-13
testimoni-ebook-mfs-empire-15
testimoni-ebook-mfs-empire-17
testimoni-ebook-mfs-empire-19
testimoni-ebook-mfs-empire-21
testimoni-ebook-mfs-empire-23
testimoni-ebook-mfs-empire-23
testimoni-ebook-mfs-empire-25
testimoni-ebook-mfs-empire
testimoni-ebook-mfs-empire-4
testimoni-ebook-mfs-empire-6
testimoni-ebook-mfs-empire-7
testimoni-ebook-mfs-empire-8
testimoni-ebook-mfs-empire-12
testimoni-ebook-mfs-empire-14
testimoni-ebook-mfs-empire-16
testimoni-ebook-mfs-empire-18
testimoni-ebook-mfs-empire-20
testimoni-ebook-mfs-empire-22
testimoni-ebook-mfs-empire-24
testimoni-ebook-mfs-empire-24

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Testimoni Mathzier

Testimoni Mathzier

Ramai sangat ibubapa buntu dan tak tahu nak ajar anak-anak di rumah sepanjang PKP ini.
 
Silibus tinggi, banyak anak-anak tertinggal. Nak suruh anak belajar sendiri, mereka tak faham. Ibubapa nak ajar, banyak kekangan.
 
Ada yang bekerja, ada yang sibuk, ada pula cuba ajar, namun anak tak faham cara dia ajar kerana berbeza dengan cara guru ajar di sekolah.
 
Rujuk buku teks dan buku rujukan, walau ada contoh diberikan namun tidak membantu sangat. Akhirnya ibubapa give up nak ajar anak, anak pula terus tertinggal dalam pelajaran.
 
Tahun depan macamana anak-anak nak kejar silibus yang tertinggal. Bukan sedikit mereka ketinggalan, tahun ni berapa bulan sangat sekolah dibuka. 😢
 
Ini dia penyelesaian terhadap dilema ibubapa dan murid-murid. Dapatkan modul Mathzier.
 
Modul Mathzier ini ada rakaman video Cikgu Mohd Fadli Salleh ajar sub topik demi sub topik. Sangat senang faham bila ada penerangan video ini.
 
Durasi satu video pula sekitar 3-7 minit sahaja. Anak tak bosan. Lepas faham tonton satu video, terus buat latihan dalam buku teks atau dari modul latih tubi Mathzier itu sendiri.
 
Satu bab Mathzier, ada lebih kurang 10 video pengajaran. Anak-anak boleh belajar sendiri melalui telefon, tab, laptop atau sambung je kat tv. Best kan?
 
Ada juga nota untuk dirujuk oleh anak-anak. Nota dalam Mathzier sangat lengkap disertakan dengan contoh, bahkan rujukan muka surat buku teks itu sendiri.
 
Bermula 25hb-30hb November, kami buat promosi istimewa tau. Penjimatan hingga RM60. Boleh pilih mana-mana Bab nak beli.
 
Mana-mana 1 Bab = RM45 (Jimat RM5)
Kombo Bab 2 & 3 = RM85 (Jimat RM15)
Kombo Bab 4 & 5 = RM85 (Jimat RM15)
Kombo FULL Bab 1-5 = RM190 (Jimat RM60)
 
Paling bagus, bahan ini boleh diwarisi. Beli sekali boleh guna untuk adik-adik mereka pula. Super jimat!
 
Dapatkan segera dalam tempoh promosi ini untuk penjimatan hebat. Klik sini cepat :
 
 
Jom kita sama-sama sokong pembelajaran anak-anak kita di rumah!
 
#MFS #MFSEmpire #Mathzier
.

 

testimoni-mathzier

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Wah, seronoknya buat Modul Dalas !

Wah, seronoknya buat Modul Dalas !

cikgu-fadli-online


Wah, seronoknya buat Modul Dalas !

Cikgu Mohd Fadli Salleh

IKLAN-LEADERBOARD-CIKGU-FADLI
koleksi-premium-ebooks

Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh

Wah, seronoknya buat Modul Dalas

Pembeli Ebook MarvelMaths buat Modul Dalas dengan murid-murid tuisyen dia. Diberi 7 soalan puluh ribu darab dengan 11, tu diaaa. Dalam masa 2 minit je anak-anak tu jawab.

Murid mana yang tak teruja kan? Mereka sangat seronok dan minat mereka dalam Matematik bertambah-tambah tau.

2-minit-jawab-soalan


Yang dah dapatkan, tolong print out dan buat bersama anak-anak. Ada yang pm aku suruh buat modul lain pula sebab semua Ebook dan Modul yang aku buat dah habis anak dia siapkan. 😅

Yang belum dapatkan, dapatkan di link ini segera :

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang "Saya ingin order MarvelMaths" sekarang!

RUANG IKLAN




LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Archive

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »