Ebook Template

single-post-sidebar
26/10/2020
Kategori
04/11/2020
Show all

Ebook Template

Hadiah Kecil Dari Kami Untuk Anda


S atu Ebook berwarna warni setebal 168 muka surat dari kami sekeluarga buat kalian semua. Dan ianya akan diberi secara PERCUMA.

Ya, tidak perlu bayar walau satu sen. Ini adalah jariah kami satu keluarga. Ada amanat abah, ada pesanan ma, ada perkongsian Tips Belajar Dari Rumah dari aku sendiri, ada cara mengawal emosi anak-anak dan pelbagai aktiviti.

Saat PKP yang membuat ramai orang stress ini, saat sangat banyak keluarga diluar sana huru hara dan bergaduhan, saat si ibu dan ayah mula menjadi singa kelaparan, saat ramai yang tertekan, kami hadirkan ebook ini untuk kalian.

"Aku paling terkesan dengan pesanan Abah Dan Ma. Di sertakan keratan ayat Quran sebagai pesanan yang bukan sekadar pesanan biasa. Aturan dari 5S yang ada dlam e-book tersebut memang terbaik. Cerita setiap anggota keluarga sungguh membuat aku happy. Helaian yang tersurat, mempunyai pesan demi pesan yang menjadi bahan bantu mengajar manusia lain. Tahniah dan terima kasih ' Secangkir Hikmah'!"


 
E book ini sesuai untuk semua ahli keluarga. Bacaan santai, gelak ketawa dan terapi tekanan sepanjang PKP. Ianya mengandungi:

Ebook ini menghimpunkan celoteh dan senda gurau keluarga sepanjang tempoh PKP. Ianya juga mengandungi tips dan nasihat berguna untuk kehidupan seharian anda. Contoh Tips 5S, Tips belajar di rumah dan Tips Download Movie! Selain itu ada pesanan, doa dan kata-kata hikmah sebagai panduan untuk diri dan keluarga. Tidak lupa juga perkongsian remaja memenuhi hari-hari PKP

Slot Khas : Kata azimat dan amanat keramat dari ayahanda dan bonda. Bagaimana mengurus keluarga dan berbakti kepada masyarakat. PKP merupakan satu hikmah besar yang kita perlu fikirkan bersama. Manfaatkan hari bersama keluarga,.


"Perkongsian yg ikhlas dari hati...seikhlas cikgu dan keluarga memberinya secara percuma. Terima kasih diatas perkongsian yg membina 'rasa-rasa' baru. Semoga Allah dipermudahkan segala urusan cikgu sekeluarga. aamiin”


Jom tonton rakaman Live Cikgu fadli sekeluarga untuk Ebook Secangkir Hikmah PKP ini

 

 

Bestkan, jom download Ebook ini untuk tahu apa yang mereka telah tulis untuk kita semua!

 

Admin Azlin - Cikgu Fadli Online
Admin Azlin - Cikgu Fadli Online
Saya Kak Elin, admin kepada laman Cikgu fadli Online ini. Saya suka menulis dan juga merupakan agen affiliate bagi MFS Empire.