Tolong pastikan anak-anak hafal sifir – Cikgu Fadli

Koleksi Latihan: Matematik Tahun 4 – Tolak dalam lingkungan 100 000 – Cikgu Rozita Saad (Set 2)
13/04/2020
Darab dengan nombor yang ada sifar dibelakang – Cikgu Fadli
13/04/2020
Show all

Tolong pastikan anak-anak hafal sifir – Cikgu Fadli

Dalam cuti ni, tolong pastikan anak-anak hafal sifir. Terutamanya jika anak dah di tahun 4, 5 dan 6. Silibus terkini, anak-anak di tahun 2 WAJIB kuasai sifir tau. Namun realitinya, masih ramai murid tahun 4, 5 dan 6 belum hafal sifir 😭 Sifir ni JANTUNG Matematik, jika jantung tak kuat, pasti tak ke mana. Tolong pastikan anak-anak hafal sifir ya!

Tak ada jantung, matilah. Huhu. Sebab itu Cikgu Fadli bertungkus lumus buat Ebook Sifirlicious ini.
Alhamdulillah, banyak membantu anak-anak diluar sana. Ebook Sifirlicious mengandungi 9 teknik kuasai sifir dengan mudah dengan 9 video pengajaran termasuk 1 video bonus teknik guru sekolah Cina ajar murid mereka tau.

Setebal 243 pages dengan dua versi. Satu versi warna warni dan satu versi jimat ink. Dapatkan segera dan bagi anak-anak tonton video Cikgu Fadli serta terus buat ya. Ni link untuk dapatkan Ebook Sifirlicious sahaja atau dengan belian kombo :

www.sifirlicious.com

Beli kombo lagi berbaloi. Jimat RM40 tau. Satu lagi Ebook ialah Modul Pantas Matematik. Ia mengandungi ribuan latih tubi secara ansur maju untuk kuasai PECAHAN.
Pecahan ini pula dikenali sebagai IBU segala topik. Tak kuasai pecahan, jangan harap nak cemerlang dalam Matematik.
Ia setebal 134 muka surat dan mengandungi 11 modul Pecahan lengkap dengan 11 video penerangan dan pengajaran dari saya. Dapatkan kombo Sifirlicious dan Ebook Modul Pantas Matematik di link ini :
Jom lahirkan generasi bijak Matematik.
P/s : Ini ialah Ebook. Ianya diemelkan. Bukan buku fizikal tau. Lebih bagus kerana ianya boleh dicetak berulang kali. Lebih mahal, ada video pengajaran dan penerangan lengkap dari saya sendiri. Boleh tengok bila-bila masa dan ulang-ulang sampai betul-betul faham. 😊

πŸ’¬ Info dan belian Ebook Cikgu Fadli  https://infoebookcikgufadli.wasap.my
πŸ“² Join Telegram Channel: https://t.me/EbookCikguFadli
πŸ‘¨β€πŸ« Blog Kelas Matematik Online https://ebookcikgufadli.com
πŸ“Ί Youtube Channel https://www.youtube.com/c/EbookCikguFadli
Admin Cikgu Fadli Online
Admin Cikgu Fadli Online
Laman Cikgu Fadli Online ini dikemaskini oleh Admin Noor Azlin Mohamad. Konten tulisan Cikgu Mohd Fadli Salleh adalah dari sumber Facebook rasmi dan telegram beliau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *