tudung-si-comel
pts-bookcafe
Shopee
EBook Premium Banner
6 soalan Tahun 1.

6 soalan Tahun 1.

6 soalan Tahun 1. Ramai murid keliru soalan gini. Nak tak saya buat video cara ajar anak-anak soalan macam ni? #MFS   Komen di post asal di...

Siang tadi aku ajar murid Tahun 1 muka surat ni.

Siang tadi aku ajar murid Tahun 1 muka surat ni.

Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh Siang tadi aku ajar murid Tahun 1 muka surat ni. Payah namatey nak memberi faham pada murid. Siapa la reka dan luluskan sub topik ni? Aku nak ajak dia mai sekolah aku, ajar budak-budak aku page ni ja. Pastu aku nak rakam sebagai panduan....

Sub Topik Hangat

Sub Topik Hangat

Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh Dah masuk part ni kena ajar murid-murid. Antara sub topik yang menjadi bualan hangat adalah part ni lah. Tahun 1 dah kena belajar penggenapan puluh. Kuasai teknik ni, memang mereka boleh mengira dengan lebih laju. Cuma tu lah, part nak...