PRINT ONLINE
tudung-si-comel
dropship-bulan-bintang
Shopee
Shopee
cikgu-mohd-fadli-salleh

ABOUT

Cikgu Mohd Fadli Salleh

Guru Popular yang mempunyai ratusan ribu pengikut di Facebook dengan gelaran Cikgu Korea .Telah mencipta fenomena dengan mengadakan kelas tambahan percuma secara LIVE terbesar di Malaysia.

Follow @EbookCikguFadli:
Telegram
Youtube
Instagram
Twitter
Pinterest

Followers Di Facebook

Subscribers Di Telegram

Followers di Tik Tok

Kisah Sekolah Terbaru:

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong.

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong.

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong. Ramai juga yang kecam kata tak patut dapat kosong. Okeh, sebenarnya macam ni gais. Soalan macam ni biasanya 2 markah. Paling tinggi, 3 markah. Dan jalan kira yang murid ni tunjukkan tu sepatutnya dia dapat markah...







Bahan PDP Terbaru:

Pentingnya Menggaris Soalan.

Pentingnya Menggaris Soalan.

Pentingnya Menggaris Soalan. Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh   Mata Pelajaran: Matematik   Tahun/Tingkatan:  Kelas Umum     Lihat doa contoh soalan yang murid jawab di atas. Kedua-dua murid faham apa itu perimeter = ukur lilit. Murid bawah yang menggariskan...

Latihan Matematik Tahun 4 Tajuk Wang (Part 1)

Latihan Matematik Tahun 4 Tajuk Wang (Part 1)

Latihan Matematik Tahun 4 Tajuk Wang (Part 1) Oleh: Mohd Fadli Salleh Tahun: Tahun 4 Subjek / Mata pelajaran: Matematik   Latihan Matematik Tahun 4 Wang Boleh download dan print untuk latihan anak-anak.   Sila klik pada imej untuk mulakan slide secara manual...

Ebook Info Terbaru:

Storm – Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Storm – Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Dr. Salbiah Salleh dan Cikgu Mohd Fadli Salleh telah sepakat dan bergabung untuk menghasilkan satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best! Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in...

Antara sebab murid meninggalkan soalan penyelesaian masalah atau KBAT

Antara sebab murid meninggalkan soalan penyelesaian masalah atau KBAT

Antara sebab murid meninggalkan soalan penyelesaian masalah atau KBAT kerana: 🥱 Tidak berminat membaca soalan yang panjang 😖 Fobia dan sudah mempunyai satu stigma bahawa soalan KBAT itu susah. Ini akan seterusnya menyebabkan perasaan fobia kepada subjek Matematik...







Video Terbaru:

Kaedah Sisih dan Cuba Jaya

Kaedah Sisih dan Cuba Jaya

Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh https://www.youtube.com/watch?v=2KfFXARQKN0 Dalam Matematik, ada satu kaedah dipanggil cuba jaya. Kita cuba satu-satu sampai berjaya gituhhh... Ada satu soalan tular hari ini, dan ramai juga yang bertanya aku bagaimana nak jawab dengan...

Video Ulangkaji Tahun 3 Pengenalan Tajuk Peratus

Video Ulangkaji Tahun 3 Pengenalan Tajuk Peratus

Video Ulangkaji Tahun 3 Pengenalan Tajuk Peratus Sumber / Guru: Cikgu Mohamad Hakim Tahun / Tingkatan: Tahun 3 Subjek / Mata Pelajaran: Matematik   Jom tonton pengenalan tajuk peratus Tahun 3 oleh Cikgu Mohamad Hakim. Berminat ingin membeli Combo Genius Tambah,...

Shopee Post Terbaru:

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni

Cepat la sampai wahai sabun Champaca wei. Wife dok tanya dah ni.  Kisahnya wife minta aku belikan sabun basuh kesukaan dia dari minggu lepas. Aku angguk saja. Lepas tu lupaaaa. Kelmarin wife bersungut, "Lambat betul sabun tu sampai. Dah nak habis dah sabun ni". Aku...

Yang cari basikal dan motor letrik untuk anak-anak, tengok post ni ya.

Yang cari basikal dan motor letrik untuk anak-anak, tengok post ni ya.

Yang cari basikal dan motor letrik untuk anak-anak, tengok post ni ya. Btw basikal ada seat penumpang tu best sangat. Kukuh dan berkualiti, rege tak sampai rm100 pun. Anak-anak suka. Gituh meracun jam 2 pagi. Haha. "Abang. Beli la satu basikal untuk Akashah. Sian dia...







 Umum dan Terkini

Ramai tanya apa itu Durioo+

Ramai tanya apa itu Durioo+

Ramai tanya apa itu Durioo+. Platform baru macam YouTube gais. Satu acc boleh access 3 device serentak termasuk tv, laptop dan phone. Berbaloi langgan. Subscribe sini : https://bit.ly/LangganPakejDuriooPlus #MFS T.me/EbookCikguFadli

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender Resepi Beef Caldereta guna Blender viral boleh memasak gais, klik sini : https://homematebrand.com/go/idevaffiliate.php?id=2187 #HomemateThermalBlender #ResipiHomemateThermalBlender #Homemate

 Dana Kita

Bukan semua orang mampu beli baju sekolah anak-anak.

Bukan semua orang mampu beli baju sekolah anak-anak.

Bukan semua orang mampu beli baju sekolah anak-anak. Maka sejak 2016 lagi, saat belum ada NGO pun aku cuba membantu anak-anak murid aku yang tak mampu. Guna duit poket sendiri ja. Tapi poket aku nipis. Tak mampu nak bantu ramai orang. Maka aku hasut wife aku suruh...

Seorang murid kelihatan berjalan pelik. Diseret kaki tanpa angkat.

Seorang murid kelihatan berjalan pelik. Diseret kaki tanpa angkat.

Seorang murid kelihatan berjalan pelik. Diseret kaki tanpa angkat. Ada cikgu yang perasan terus bertanya kenapa jalan pelik macam tu. Mulanya dia kata kaki dia sakit. Namun cikgu tu tak puas hati. Pelik benar gaya berjalan, bukan gaya orang sakit kaki. Cikgu tu minta...