tudung-si-comel
pentagonmath
Shopee
pts-bookcafe
Kenapa Ammar berkulit gelap?

Kenapa Ammar berkulit gelap?

👶🏾Kenapa Ammar berkulit gelap?👶🏾 "Nak kata warna Melayu pun tidak, tetapi tidaklah gelap sangat" Percaya tak ramai yang tanya kami soalan ini? Sebabnya mudah sahaja, kerana Durioo+ mahu tampilkan kelainan. Dah banyak watak animasi kanak kanak diluar sana yang...

Langgan Durioo+ Cuma 36 Sen Sehari.

Langgan Durioo+ Cuma 36 Sen Sehari.

Kalau dikira, langgan Durioo+ ni cuma 36 sen sehari. Murah sangat-sangat kan? Dah satu acc la boleh guna 3 device serentak. Langgan segera di sini : https://duriooplusaffiliate.onpay.my/order/form/DP06-PAP01/elin #MFS T.me/EbookCikguFadli

Resepi Bulalo Homemate Thermal Blender

Resepi Bulalo Homemate Thermal Blender

Resepi Bulalo Homemate Thermal Blender Resepi Beef Caldereta guna Blender viral boleh memasak gais, klik sini : https://homematebrand.com/go/idevaffiliate.php?id=2187 #HomemateThermalBlender #ResipiHomemateThermalBlender #Homemate

5 siri kartun kanak-kanak yang tidak lagi selamat ditonton.

5 siri kartun kanak-kanak yang tidak lagi selamat ditonton.

Terkejut aku baca artikel dari Iluminasi ini. Tentang 5 siri kartun kanak-kanak yang tidak lagi selamat ditonton. Adegan sonsang dan tak sepatutnya mula diterapkan dalam siri kartun kegemaran kanak-kanak ini. Memang merisaukan kita sebagai ibubapa jika anak-anak suka...

Ramai tanya apa itu Durioo+

Ramai tanya apa itu Durioo+

Ramai tanya apa itu Durioo+. Platform baru macam YouTube gais. Satu acc boleh access 3 device serentak termasuk tv, laptop dan phone. Berbaloi langgan. Subscribe sini : https://bit.ly/LangganPakejDuriooPlus #MFS T.me/EbookCikguFadli

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender Resepi Beef Caldereta guna Blender viral boleh memasak gais, klik sini : https://homematebrand.com/go/idevaffiliate.php?id=2187 #HomemateThermalBlender #ResipiHomemateThermalBlender #Homemate

TUDUNG KHAS PRA-SEKOLAH

TUDUNG KHAS PRA-SEKOLAH

Posting kali ni saya nak share sikit tentang tudung khas untuk murid-murid pra sekolah. Untuk pra sekolah ni murid-murid kena pakai tudung masuk dalam baju. Kadang tue tudung labuh sangat, nak masuk dalam baju pun seksa. Bergumpal-gumpal jadinya. TudungSiComel.com.my...

Pencarian Murid Pintar dan Berbakat

Pencarian Murid Pintar dan Berbakat

Pencarian Murid Pintar dan Berbakat Sumber: Kementerian Pendidikan Malaysia sendiri tonton LIVE Cikgu Fadli   ADAKAH ANDA YANG KAMI CARI? Pencarian Murid Pintar dan Berbakat untuk menduduki Ujian Saringan UKM1 bagi tahun ini akan bermula pada: 👉 1 Februari hingga...

Terbaca post Puan Gloria Charlie yang menamatkan acc iQIYI dia.

Terbaca post Puan Gloria Charlie yang menamatkan acc iQIYI dia.

Terbaca post Puan Gloria Charlie yang menamatkan acc iQIYI dia. Punca utama kerana di iQIYI menyajikan filem filem Elgibiti. Aku tak pernah tahu menahu pasal iQIYI terus Google dan cari maklumat. Rupanya ia satu platform untuk tonton filem dari pelbagai negara,...

Korang dropshipper cuba baca nie.

Korang dropshipper cuba baca nie.

Korang dropshipper cuba baca nie. Kaedah promosi bagi dropship dan pembekal (brand owner) nie sebenarnya berbeza... Banyak yang salah faham, pada pendapat peribadi aku lah... Dropship nie aku galakkan korang guna strategy PERSONAL SHOPPER untuk menjual. Maksudnya...

Jadual Waktu Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia Tahun 2022.

Jadual Waktu Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia Tahun 2022.

Jadual Waktu Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia Tahun 2022. Sumber: Kementerian Pendidikan Malaysia Kenyataan media berkaitan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia Tahun 2022. Jadual waktu peperiksaan di pautan berikut: http://lp.moe.gov.my

Takut nak beri anak-anak tonton YouTube dan guna phone

Takut nak beri anak-anak tonton YouTube dan guna phone

Takut nak beri anak-anak tonton YouTube dan guna phone kerana risau mereka akan jumpa video kartun lucah, keganasan, dan pengaruh buruk. Lebih menyeramkan, softporn atau aksi melampau ni ada diselit dalam kartun kegemaran kanak-kanak seperti Ultraman dan Upin &...

Akhirnya puan isteri aku ternampak juga racun blender viral ni.

Akhirnya puan isteri aku ternampak juga racun blender viral ni.

Akhirnya puan isteri aku ternampak juga racun blender viral ni. Dan semestinya beliau akan pindahkan racun itu kepada aku. 🥶🥶🥶 Dan dengan terpaksa rela aku mendapatkan benda alah yang viral teruk ni. Tak ada la terpaksa sangat sebenarnya, sebab puan isteri aku ni suka...

Peluang Buat Duit Bersama Sharnaaz Ahmad dan Shukri Yahya !

Peluang Buat Duit Bersama Sharnaaz Ahmad dan Shukri Yahya !

https://youtube.com/shorts/h8YA-6Md30c?feature=share 🔥𝙋𝙀𝙇𝙐𝘼𝙉𝙂 𝘽𝙐𝘼𝙏 𝘿𝙐𝙡𝙏 𝘽𝙀𝙍𝙎𝘼𝙈𝘼 𝙎𝙃𝘼𝙍𝙉𝘼𝘼𝙕 𝘼𝙃𝙈𝘼𝘿 𝘿𝘼𝙉 𝙎𝙃𝙐𝙆𝙍𝙄 𝙔𝘼𝙃𝙔𝘼‼️🔥 Jangan risau Baju Melayu Bulan Bintang , sangat mudah untuk dijual dan ramai orang dah kenal . Sebab apa anda perlu join DROPSHIP bersama Bulan Bintang ?...

Jadual Peperiksaan Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) Tahun 2022.

Jadual Peperiksaan Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) Tahun 2022.

Peperiksaan Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) Tahun 2022. Sumber: Kementerian Pendidikan Malaysia   Kenyataan media berkaitan Peperiksaan Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) Tahun 2022. 📌 16 - 19 Januari 2023📌 30 - 31 Januari 2023📌 2 Februari 2023   Jadual...

Parti Influencer

Parti Influencer

Nak mengundi dah kita. Tapi tu lah, parti politik sedia ada macam bosan dah la. Rasa nak buka parti politik baru. Parti Influencer.Kembara. Tulis. Kemanusiaan. +6012 211 7994 Followed by 319,000 people Facebook: Khairul Hakimin Muhammad Web / Blog: khairulhakimin Bio:...

kedai-buku-shopee



durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib