Tudung Pra Sekolah: Pilihan Istimewa TudungSiComel

tudung-si-comel
pentagonmath

Tudung Pra Sekolah: Pilihan Sempurna Untuk Anak Anda

Hari ini Admin Azlin ingin berkongsi tentang produk TudungSiComel yang istimewa, Tudung Pra Sekolah.

Tudung-Pra-Sekolah

Kelebihan Tudung Pra Sekolah Kami

Kelebihan lain tudung ini adalah awningnya yang on-point. Lebih kemas apabila dipakai dan kurang masalah awning kelepet-kelepet lagi, insyaAllah. TudungSiComel juga menggunakan material soft lycra, meregang dan insyaAllah menyerap peluh. Sesuai untuk kanak-kanak yang aktif.

Keistimewaan-Tudung-Pra-Sekolah-TudungSiComel

Pilihan Warna Tudung Pra Sekolah

Tudung ini dihasilkan dengan dua koleksi warna, putih nila dan putih mutiara. Anda boleh pilih ikut kesesuaian, ada yang lebih suka warna putih nila sebab nampak lebih fresh sementara ada yang lebih suka putih mutiara.

Koleksi-Warna-Tudung-Pra-Sekolah

Ukuran Saiz

Dengan dua saiz khusus, SS dan S, tudung ini direka untuk ‘duduk dengan baik’ dan selesa dipakai. Kualiti kain yang baik membuat Si Comel gembira memakainya, insya Allah.

Saiz SS (Untuk 4-6 Tahun dengan Muka Biasa)

Panjang dari dagu 11.5 inci +/- 1 inci ukur lilit muka 19 inci.

Saiz S (Untuk Muka Chubby)

Panjang dari dagu 13 inci +/- 1 inci ukur lilit muka 20 inci.

saiz-pilihan-tudungprasekolah

Jaminan Kualiti Tudung Kami

TudungSiComel menawarkan jaminan 180 hari untuk setiap tudung asli yang diperolehi dari TudungSiComel. Sekiranya anda tidak berpuas hati, tudung boleh ditukar atau dipulangkan dengan serta merta dan wang akan dikembalikan.

Jaminan-Istimewa-tudung-sekolah-tudungsicomel

Cara Membuat Tempahan Tudung Pra Sekolah

Untuk membuat tempahan, anda boleh klik pada butang di bawah:

Semoga anak-anak kita lebih selesa dan gembira ke sekolah dengan tudung yang sesuai dengan mereka.

Keistimewaan-Tudung-Pra-Sekolah-TudungSiComel-2

Pelbagai Pilihan Tudung di TudungSiComel.com.my

Selain itu, TudungSiComel juga menawarkan pelbagai pilihan lain untuk anak-anak anda. TudungSiComel mempunyai tudung dalam pelbagai warna dan corak yang menarik yang pasti akan disukai oleh anak-anak anda. Dengan pelbagai pilihan ini, anda pasti akan dapat mencari tudung yang paling sesuai untuk anak anda.

Klik-Sini

Tudung Mudah Dipakai dan Ditanggalkan

TudungSiComel juga memastikan bahawa semua tudung kami adalah mudah untuk dipakai dan ditanggalkan, menjadikannya pilihan yang sempurna untuk kanak-kanak pra sekolah yang baru belajar untuk memakai tudung sendiri. Tudung kami juga direka khas untuk memastikan bahawa ia tidak mudah tercabut semasa aktiviti harian anak anda. Jom baca testimoni ibu-ibu yang telah membeli tudung pra sekolah kami:

Testimoni-Tudung-Pra-Sekolah
Testimoni-Tudung-Pra-Sekolah-2
Testimoni-Tudung-Pra-Sekolah-3
Testimoni-Tudung-Pra-Sekolah-4

Layari TudungSiComel.com.my Hari Ini!

Jadi tunggu apa lagi? Layari TudungSiComel.com.my/Shop hari ini dan temui tudung pra sekolah yang sempurna untuk anak perempuan anda! TudungSiComel yakin bahawa anda dan anak anda akan sangat berpuas hati dengan pilihan tudung kami.

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee
Kelengkapan Sekolah 2024: Siap Sedia Untuk Si Comel!

Kelengkapan Sekolah 2024: Siap Sedia Untuk Si Comel!

BACK TO SCHOOL 2024: Persiapan Kelengkapan Sekolah Si Comel BACK TO SCHOOL 2024 dah nak mula 😍  Sudahkah mommies memulakan persiapan kelengkapan sekolah 2024 untuk Si Comel bagi tahun depan? Masa berlalu begitu cepat dan sebelum kita sedar, tahun baru sekolah akan...

Bendera Palestin: Simbol Solidariti Anda

Bendera Palestin: Simbol Solidariti Anda

Bendera Palestin: Simbol Solidariti dan Kekuatan Bendera Palestin, simbol yang kuat dan bersejarah, kini boleh didapati di kedai Cikgu Mohd Fadli Salleh. Bendera ini bukan sahaja melambangkan negara Palestin, tetapi juga perjuangan rakyatnya untuk keadilan dan...

Buku Matematik Mathzier

Buku Matematik Mathzier

Adik-adik dah dapatkan buku-buku Cikgu Mohd Fadli Salleh? Jom baca perkongsian berkenaannya 🌟📖 Ada yang tanya pasal topik yang ada dalam buku Maths aku buat tu. Mathzier 1.0 lebih pada operasi asas. 80% soalan hanya tambah tolak darab dan bahagi. Pengenalan topik lain...

Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0

Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0

Adik-adik dah dapatkan buku-buku Cikgu Mohd Fadli Salleh? Jom baca perkongsian berkenaannya 🌟📖 Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0 Tahun 2. Satu page sampai 60 soalan. Tiada soalan KBAT. Tiada soalan berbentuk ayat. Semua soalan direct yang perlu pada...durioo
belajar-sirah-nabiBUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkib