cikgu-fadli-online


Basic Penukaran Unit Panjang  1cm=10mm

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier

Harini kami nak share Harini kami nak share basic penukaran unit panjang iaitu 1cm=10mm. Jom tonton bagaimana nak buat penukaran unit ini dengan mudah oleh Cikgu Fadli.

Sedutan video ini adalah bagi topik Panjang bagi Tahun 4 Pakej Mathzier. Untuk tahun 4 sahaja ada 56 topik yang dibahagiakan ke dalam 7 bab.

Mathzier ini adalah modul pengajaran berdasarkan setiap bab dalam buku teks. Cukup lengkap dari topik awal sampai akhir.

Ada rakaman video di mana Cikgu Fadli terangkan terperinci setiap topik. Ada slideshow dan latih tubi yang boleh dimuat turun dan dicetak.

Dapatkan Mathzier oleh Cikgu Fadli di sini:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

Senang anak-anak nak rujuk dan belajar secara kendiri dan juga dengan ibubapa di rumah.

Nak masteri topik panjang, jisim dan isipadu cecair secara terperinci? Dapatkan Masteri Ukuran oleh Cikgu Hakim di sini:

Jom Dapatkan segera!

masteri-ukuran

Klik butang "Saya ingin order Masteri Ukuran" sekarang!

 Jom dapatkan segera!

#MFSEmpire #Mathzier #MasteriUkuran

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »