Kandungan Pakej Ebook MFS Empire

tudung-si-comel
pts-bookcafe
kandungan-pakej-ebook-mfs-empire-2

Berikut adalah isi kandungan setiap pakej Ebook MFS Empire:

MASTERI UKURAN
➖➖➖➖➖➖➖

📖 Ebook Masteri ukuran:
✔️114 helai muka surat.
✔️Nota berwarna dan 60 set latih tubi.

🎦 Disertakan 8 video pengajaran.

STORY IN MATHS (STORM)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

📖 4 Ebook:
✔️ Storm in Math BM
✔️ Storm in Math BI
✔️ Tips 5 Jari
✔️ Jom Adik Eja & Kira

🎦 Disertakan 3 Video Pengajaran oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

MATHZIER
➖➖➖➖

📖 Slideshow
✔️ Setiap bab ada slideshow yang boleh di muat turun (download) dan dicetak (Optional)
✔️ Slideshow ada nota lengkap dan ada rujukan ke latih tubi dan buku teks
✔️Jika tiada buku teks tidak mengapa kerana nota slideshow sudah lengkap.

📄 Set Latih Tubi
✔️ Setiap Bab ada sel latih tubi dengan ratusan soalan.
✔️ Boleh cetak atau salin
✔️ Jawapan disediakan

🎦 Disertakan 4 hingga 12 video satu bab bergantung topik dan tahun

EZSEJARAHSPM
➖➖➖➖➖➖

📖 5 Siri Teknik Skor A+ Sejarah SPM yang boleh dibaca secara online, dimuat turun dan dicetak.
✔️📑Siri 1 Teknik 2 in 1
✔️📑Siri 2 Teknik Istilah & Konsep
✔️📑Siri 3 Teknik FHC
✔️📑Siri 4 Teknik Kaitan
✔️📑Siri 5 Teknik Gabung Jalin
🎁 📑Edisi Bonus Teknik Menjawab & Tips Peperiksaan

🎦 Disertakan 5 video pengajaran.

kandungan-pakej-ebook-mfs-empire

FORBAM
➖➖➖➖

📖 5+1 Ebook yang boleh dibaca secara online, dimuat turun dan dicetak.
✔️📑ForBam Siri 1 Kaedah Kunci dan Pintu
✔️📑ForBam Siri 2 Formula ISH U Ke SIM
✔️📑ForBam Siri 3 Mantapkan Mindaku – Soalan
✔️📑ForBam Siri 4 Mantapkan Mindaku – Skema Jawapan
🎁📑 ForBam Siri 5 Siri Bonus 1
🎁 📑ForBam Siri 6 Siri Bonus 1

🎦 Disertakan 4 video pengajaran.

MARVELMATHS
➖➖➖➖➖➖

📖 Ebook Formula
✔️9 Ebook Formula Mudah
✔️1 Ebook Bonus
.
📄 Set Latih Tubi
✔️1 Modul latih tubi
✔️Mengandungi lebih 1000 soalan
✔️Siap dengan set jawapan.

🎦 Disertakan 9 Video Penerangan Formula Mudah + 1 Video Bonus

MODUL PANTAS MATEMATIK
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📖 11 Modul yang boleh dibaca secara online, dimuat turun dan dicetak:
✔️ Ratusan latih tubi dalam setiap modul
✔️ Skema jawapan disediakan

🎦 Disertakan 11 video pengajaran.

SIFIRLICIOUS
➖➖➖➖➖

📖 9 Modul teknik yang boleh dibaca secara online, dimuat turun dan dicetak:
✔️Ada dua versi permodul, jimat ink dan full ink.
✔️9 teknik kuasai sifir dengan mudah
✔️ Ratusan Latihan disediakan

🎦 Disertakan 9 video penerangan teknik.

Info dan pembelian ebook
➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Belian terus di website:
https://cikgufadli.com/mfs-empire-ebooks/

#MFSEmpire #Storm #ModulPantasMatematik #Sifirlicious #Marvelmaths #Forbam #Ezsejarahspm #Masteriukuran #Mathzier

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Dr. Salbiah Salleh dan Cikgu Mohd Fadli Salleh telah sepakat dan bergabung untuk menghasilkan satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best! Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in...

Masa murid rehat tadi, tengok seorang budak ni makan guna chopstick.

Masa murid rehat tadi, tengok seorang budak ni makan guna chopstick.

Masa murid rehat tadi, tengok seorang budak ni makan guna chopstick. Wah, hebat juga. Baru darjah 1 dah pandai guna chopstick. Aku dah tua baru pandai nak guna. Tu pun bersilang habis, wakakaka. Mujur zaman bujang dulu sempat kapel dengan amoi Cina. Dia la ajar aku...

Parti Influencer

Parti Influencer

Nak mengundi dah kita. Tapi tu lah, parti politik sedia ada macam bosan dah la. Rasa nak buka parti politik baru. Parti Influencer.Kembara. Tulis. Kemanusiaan. +6012 211 7994 Followed by 319,000 people Facebook: Khairul Hakimin Muhammad Web / Blog: khairulhakimin Bio:...

Bagusnya MYDIN Malaysia

Bagusnya MYDIN Malaysia

Terbaca perkongsian sahabat aku, Dr Kamarul Ariffin Nor Sadan tentang bagusnya MYDIN Malaysia menyantuni pekerja OKU. Mydin menerima pekerja OKU tanpa membezakan gaji mereka dengan pekerja biasa. Bahkan lepas SPM dulu aku sempat bekerja di Mydin Kota Bharu, cari...

Mana Cikgu Fadli Dapat Gelaran Cikgu Korea tu?

Mana Cikgu Fadli Dapat Gelaran Cikgu Korea tu?

Siapa yang selalu tanya mana aku dapat gelaran Cikgu Korea tu? Nah, ni Kak Maizatul tolong jawabkan. Bezanya dia Korea bandar, aku Korea pantai. Kalau aku cakap kau tak percaya. Nah bukti bergambar aku bagi ni. Esok juga aku cari movie Silenced ni. 😁 #MFS - Korea...



Shopee
teroka-sains



BUKU FIZIKAL

mathzier-eazier-1-0
mathzier-eazier-1-0
mathzier-2-0
sifir-rumus-penting
mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib