Kelas dan Latihan Surat Rasmi Bahasa Melayu

sifirlicious-info
Kuasai 9 Teknik Sifir dengan Sifirlicious
18/12/2020
modul-pantas-matematik
Kuasai Pecahan Ibu Matematik dengan Modul Pantas Matematik
19/12/2020

Kemahiran menulis surat rasmi penting tau! Ini kerana ini kita akan banyak menggunakan surat rasmi apabila perlu membuat urusan di pejabat, tempat kerja, dan pelbagi lagi. Jom kita sertai kelas Cikgu Saripah untuk topik: Surat Kiriman Rasmi. terima kasih cikgu kongsi dengan kami video kelas live dan latihan ini. Sila tonon video dan kemudian buat latihan dengan menggunakan google form di bawah ya!

Wah, rupanya mudah sahaja nak tulis surat rasmi! Baik jom kita buat latihan ya. Sila klik butang dibawah untuk ke kuiz Surat Kiriman Rasmi.

Buat Latihan di Google Form

Jom buat latihan ini ya. Klik pada butang Klik Di Sini Untuk Buka Latihan. Setelah itu akan ada new tab untuk isi latihan. Jom!

Semoga bermanfaat dan sila kongsi agar ramai lagi dapat guna bahan ini ya. Terima kasih kerana singgah di Cikgu Fadli Online.

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Admin Cikgu Fadli Online
Admin Cikgu Fadli Online
Laman Cikgu Fadli Online ini dikemaskini oleh Admin Noor Azlin Mohamad. Konten tulisan Cikgu Mohd Fadli Salleh adalah dari sumber Facebook rasmi dan telegram beliau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *