tudung-si-comel
pentagonmath

Sumber: Cikgu Wani

Seperti yang dijanjikan.. Ni cekguwani bagi Modul Math (kenal nombor).. Mungkin banyak lagi bagus di pasaran.. Tapi cekguwani suka sebab dalam modul ni lah apa masalah yang cekguwani nampak pada anak2 murid khas cekguwani..

Meh tengok dulu modul cekguwani .. Baru baca sampai bawah.. Taw dah.. Hampa mmg tak suka nak baca status panjang jela ni..๐Ÿคฃ

https://drive.google.com/โ€ฆ/1V4e78BKtnlJs4xrx-hVUY0dgJโ€ฆ/viewโ€ฆ

Sebab apa gabung BM n BI?.. punya suka cekguwani lah.. Dah nama pun “aku yg buat..kau nak komplen apa hal.. Hahaaa.. Idok le.. Gurau aje..”

Murid cekguwani ada juga India.. Ada juga Cina.. India yg kluster bijak cerdik ni, kebanyakan speaking kalo kt rumah pun .. Kalau setakat kau nak baca 1 bola.. Dia tengok gambar tu dia terus sebut 1 ball.. Faham tak?.. Sebab tu cekguwani gabung sekali ja..

Boleh juga sama2 belajar BM dan BI..๐Ÿ˜‰

Tang mana koordinasi mata tangan tu.. Haaa.. Apa guna fungsi gambar2 cekguwani letak tu.. Suruh la diorang kira pakai jari.. Tunjuk 1234… Jangan penyegan sangat na.

Pra menulis? . Tu selingan sikit2 aje cekguwani letak.. Nampak kotak merah besar gedabak dkat tiap page tu.. Haaa.. Suruh la diorang follow huruf tu..ada titik2 kan.. Tu permulaan nak start menulis huruf.. Pandai2 la ajar na.. Pakai jari boleh, pensel pn blh.. Ikut suka la ..

Suka ka dak??? Kalau suka share.. Bg ramai2 dapat ilmu sama2.. Kalau xsuka, dok diam2..๐Ÿ˜œ nak lagi modul lain, stay follow cekguwani na.. Nnti cekguwani upload..

Ok.. Moga bermanfaat.

#cekguwani
#cekguwanicollection

modul-matematik-menegenal-nombor



ADMIN:

1. Sebarang pertanyaan tentang bahan boleh rujuk pada pemilik asal bahan.
Any question regarding item please refer to the material's owner.

2. Sila right click untuk save imej atau muat turun file pdf di bawah post.
Please right click each image to download or download pdf file below of the post.

We hope that our sharing today will help your child education's journey. Kindly share and thank you for visiting us at Cikgu Fadli Online.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

website-mudah

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Daily Conversation (Part 1)

Daily Conversation (Part 1)

Daily Conversation (Part 1) Teacher / Source : Easy English with Madam Nagiha Year / Form: Kelas Umumย Subject: Bahasa Inggeris Hi everyone! Happy Monday ๐Ÿ˜ โฃ๏ธDAILY CONVERSATION PART 1 These are daily conversations which weโ€™re using everyday at schools.Might look...

Koleksi Latihan Sambung Titik Nombor 2 hingga 4

Koleksi Latihan Sambung Titik Nombor 2 hingga 4

Koleksi Latihan Sambung Titik Nombor 2 hingga 4 Sumber / Guru:ย Ana Ana Subjek:ย Pendidikan Muzik Tahun / Tingkatan:ย Prasekolah   Jom kita belajar kenali nombor dengan sambung titik bagi nombor 2 hingga 4 bersama Cikgu Ana.   Sila klik pada imej di bawah untuk...

Himpunan Lagu-Lagu Patriotik Malaysia

Himpunan Lagu-Lagu Patriotik Malaysia

Himpunan Lagu-Lagu Patriotik Malaysia Sumber / Guru:ย Ana Ana Subjek:ย Pendidikan Muzik Tahun / Tingkatan:ย Kelas Umum   Sempena hari kemerdekaan ke-66 Malaysia jom kita pelajari lagu-lagu patriotik Malaysia oleh Cikgu Ana.   Sila klik pada imej untuk mulakan...

UPSA Year 6

UPSA Year 6

UPSA YEAR 6 Teacher / Source : Easy English with Madam Nagiha Year / Form:Tahun 6 Subject: Bahasa Inggeris   Alhamdulillah. Completed and shared all Year 1 to 6 UPSA papers. I used many texts and materials from the textbook to make the papers as simple as...

UPSA Year 5

UPSA Year 5

UPSA YEAR 5 Teacher / Source : Easy English with Madam Nagiha Year / Form: Tahun 5ย Subject:ย Bahasa Inggeris   ๐ŸŸ UPSA YEAR 5๐ŸŸ  PDF Version : https://t.me/EasyEnglishWithMadamNagiha/1442   UPSA Year 1 : https://t.me/EasyEnglishWithMadamNagiha/1392   Year 2...

UPSA YEAR 4

UPSA YEAR 4

UPSA YEAR 4 Teacher / Source : Easy English with Madam Nagiha Year / Form: Tahun 4ย  Subject:ย Bahasa Inggeris   PDF Version : https://t.me/EasyEnglishWithMadamNagiha/1434 ย  UPSA Year 1 : https://t.me/EasyEnglishWithMadamNagiha/1392 ย  Year 2 :...



Shopee
langgan-durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkib