tudung-si-comel
pentagonmath

Sumber: Cikgu Wani

Seperti yang dijanjikan.. Ni cekguwani bagi Modul Math (kenal nombor).. Mungkin banyak lagi bagus di pasaran.. Tapi cekguwani suka sebab dalam modul ni lah apa masalah yang cekguwani nampak pada anak2 murid khas cekguwani..

Meh tengok dulu modul cekguwani .. Baru baca sampai bawah.. Taw dah.. Hampa mmg tak suka nak baca status panjang jela ni..🤣

https://drive.google.com/…/1V4e78BKtnlJs4xrx-hVUY0dgJ…/view…

Sebab apa gabung BM n BI?.. punya suka cekguwani lah.. Dah nama pun “aku yg buat..kau nak komplen apa hal.. Hahaaa.. Idok le.. Gurau aje..”

Murid cekguwani ada juga India.. Ada juga Cina.. India yg kluster bijak cerdik ni, kebanyakan speaking kalo kt rumah pun .. Kalau setakat kau nak baca 1 bola.. Dia tengok gambar tu dia terus sebut 1 ball.. Faham tak?.. Sebab tu cekguwani gabung sekali ja..

Boleh juga sama2 belajar BM dan BI..😉

Tang mana koordinasi mata tangan tu.. Haaa.. Apa guna fungsi gambar2 cekguwani letak tu.. Suruh la diorang kira pakai jari.. Tunjuk 1234… Jangan penyegan sangat na.

Pra menulis? . Tu selingan sikit2 aje cekguwani letak.. Nampak kotak merah besar gedabak dkat tiap page tu.. Haaa.. Suruh la diorang follow huruf tu..ada titik2 kan.. Tu permulaan nak start menulis huruf.. Pandai2 la ajar na.. Pakai jari boleh, pensel pn blh.. Ikut suka la ..

Suka ka dak??? Kalau suka share.. Bg ramai2 dapat ilmu sama2.. Kalau xsuka, dok diam2..😜 nak lagi modul lain, stay follow cekguwani na.. Nnti cekguwani upload..

Ok.. Moga bermanfaat.

#cekguwani
#cekguwanicollection

modul-matematik-menegenal-nombor

NOTIS PENTING

 

Pertanyaan mengenai bahan

  • Untuk sebarang pertanyaan mengenai bahan, sila rujuk kepada pemilik asal bahan. Sila ambil perhatian bahawa admin tidak mempunyai jawapan untuk soalan-soalan dari bahan pendidikan, kecuali yang tersedia dalam pos.

Bagaimana untuk muat turun imej dan fail?

  • Sila klik kanan pada setiap imej untuk memuat turun atau muat turun fail PDF di bawah pos.

Terima Kasih

  • Kami berharap perkongsian kami hari ini akan membantu perjalanan pendidikan anak anda. Sila kongsikan dan terima kasih kerana melawat kami di Cikgu Fadli Online.

IMPORTANT NOTICE

 

Questions regarding the material

  • For any questions regarding the material, please refer to the original owner of the material. Please note that the admin does not have answers for questions from educational materials, except those available in the post.

How to download images and files?

  • Please right-click each image to download or download the PDF file below the post

 

Thank You

  • We hope that our sharing today will help your child’s educational journey. Kindly share, and thank you for visiting us at Cikgu Fadli Online.
ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee
Hafal Sifir dan Main Game Matematik Percuma

Hafal Sifir dan Main Game Matematik Percuma

🌎  Hai adik-adik! Hari ini, Admin Azlin ingin berkongsi bahan pembelajaran dan pendidikan (PdP) yang baru untuk adik-adik. Jom kita belajar sama-sama! 🚀 Hai anak-anak! Cuti sekolah ni, jom kita belajar dan hafal sifir. Sifir sangat penting tau! Kalau tak kuasai sifir,...

Mewarna Poster Cuti Sekolah

Mewarna Poster Cuti Sekolah

🌎  Hai adik-adik! Hari ini, Admin Azlin ingin berkongsi bahan pembelajaran dan pendidikan (PdP) yang baru untuk adik-adik. Jom kita belajar sama-sama! 🚀 Hai adik-adik ceria! Cuti sekolah telah tiba, jadi apa kata kita lakukan sesuatu yang seronok dan bermanfaat? Jom...

Nota Rujukan Pantas Subjek Bahasa Arab Tahun 4

Nota Rujukan Pantas Subjek Bahasa Arab Tahun 4

🌎  Hai adik-adik! Hari ini, Admin Azlin ingin berkongsi bahan pembelajaran dan pendidikan (PdP) yang baru untuk adik-adik. Jom kita belajar sama-sama! 🚀 Oleh: Nisa’ Jauri (bondalutfi) Bismillah, Alhamdulillah. Bonda mula perkongsian nota rujukan pantas dengan subjek...

Kenali Tanda Waqaf – Pendidikan Islam Tahun 1

Kenali Tanda Waqaf – Pendidikan Islam Tahun 1

🌎  Hai adik-adik! Hari ini, Admin Azlin ingin berkongsi bahan pembelajaran dan pendidikan (PdP) yang baru untuk adik-adik. Jom kita belajar sama-sama! 🚀 Saya ingin berkongsi dengan anda tentang bahan pendidikan yang sangat menarik dan bermanfaat dari Koleksi BBMUF -...

Boost Your Vocabulary: Learn Verbs with ‘I Can’ Statements

Boost Your Vocabulary: Learn Verbs with ‘I Can’ Statements

🌎 Hello little ones! Today, Admin Azlin wants to share new educational and learning materials (PdP) for you. Let's learn together! 🚀 Hello, young learners! Today, we have an exciting resource to share with you. Our friend, Madam Nagiha, has created a fantastic...

KVKVKV dan KVKKVK: Aktiviti Menyusun Huruf

KVKVKV dan KVKKVK: Aktiviti Menyusun Huruf

🌎  Hai adik-adik! Hari ini, Admin Azlin ingin berkongsi bahan pembelajaran dan pendidikan (PdP) yang baru untuk adik-adik. Jom kita belajar sama-sama! 🚀 Untuk entri kali ini, kita akan meneroka bahan pendidikan yang menarik oleh Zatil Aqmar. Bahan ini merangkumi...



durioo
belajar-sirah-nabi



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Arkib