cikgu-fadli-online


Nota dan Latihan Kata Sinonim dan Antonim

Cikgu Muhamad Iqmal.

Baik harini kami nak kongsi nota dan latihan kata Antonim dan Sinonim. bahan ini disediakan oleh Cikgu Muhamad Iqmal. Terima kasih Cikgu kerana berkongsi bahan ini dengan Cikgu Fadli Online.

antonim-sinonim-1
antonim-sinonim-2
antonim-sinonim-3
antonim-sinonim-4
antonim-sinonim-5
antonim-sinonim-6
antonim-sinonim-7
antonim-sinonim-8
antonim-sinonim-9
antonim-sinonim-10
antonim-sinonim-11
antonim-sinonim-12
antonim-sinonim-13
antonim-sinonim-14
antonim-sinonim-15
antonim-sinonim-16
antonim-sinonim-17
antonim-sinonim-18
antonim-sinonim-19
antonim-sinonim-20

Semoga bermanfaat dan sila kongsi agar ramai lagi dapat guna bahan ini ya. Terima kasih kerana singgah di Cikgu Fadli Online.

File pdf Ulangkaji Matematik Tahun 2 PKPB Vol 2

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier merupakan kelas tambahan online yang telah dirakam, untuk membolehkan anak belajar matematik dengan mudah di rumah.   https://www.youtube.com/watch?v=PnX8m33ZdS4   Matzier Digital telah membantu ramai ibu bapa dan anak-murid belajar matematik di...

teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »