Ikhlas itu Umpama Seperti Seekor Semut Hitam di atas Batu Hitam di dalam Kepekatan Gelap Malam

tudung-si-comel
pentagonmath

ikhlas

Ikhlas itu umpama seperti seekor semut hitam di atas batu hitam di dalam kepekatan gelap malam.

Langsung tidak kelihatan setiap pergerakan. Apatah lagi jika semut itu mendiam.

Mendidik hati untuk ikhlas tidak mudah. Sentiasa ada sahaja cubaan jarum saitan menyucuk hati.

Ujian hati adalah ujian paling tinggi. Semoga kita semua lulus menghadapi ujian ini.

Selamat pagi semut hitam!

#MFS
– Sollu alannabi –

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Kenapa Ammar berkulit gelap?

Kenapa Ammar berkulit gelap?

👶🏾Kenapa Ammar berkulit gelap?👶🏾 "Nak kata warna Melayu pun tidak, tetapi tidaklah gelap sangat" Percaya tak ramai yang tanya kami soalan ini? Sebabnya mudah sahaja, kerana Durioo+ mahu tampilkan kelainan. Dah banyak watak animasi kanak kanak diluar sana yang...

Langgan Durioo+ Cuma 36 Sen Sehari.

Langgan Durioo+ Cuma 36 Sen Sehari.

Kalau dikira, langgan Durioo+ ni cuma 36 sen sehari. Murah sangat-sangat kan? Dah satu acc la boleh guna 3 device serentak. Langgan segera di sini : https://duriooplusaffiliate.onpay.my/order/form/DP06-PAP01/elin #MFS T.me/EbookCikguFadli

Resepi Bulalo Homemate Thermal Blender

Resepi Bulalo Homemate Thermal Blender

Resepi Bulalo Homemate Thermal Blender Resepi Beef Caldereta guna Blender viral boleh memasak gais, klik sini : https://homematebrand.com/go/idevaffiliate.php?id=2187 #HomemateThermalBlender #ResipiHomemateThermalBlender #Homemate

5 siri kartun kanak-kanak yang tidak lagi selamat ditonton.

5 siri kartun kanak-kanak yang tidak lagi selamat ditonton.

Terkejut aku baca artikel dari Iluminasi ini. Tentang 5 siri kartun kanak-kanak yang tidak lagi selamat ditonton. Adegan sonsang dan tak sepatutnya mula diterapkan dalam siri kartun kegemaran kanak-kanak ini. Memang merisaukan kita sebagai ibubapa jika anak-anak suka...

Ramai tanya apa itu Durioo+

Ramai tanya apa itu Durioo+

Ramai tanya apa itu Durioo+. Platform baru macam YouTube gais. Satu acc boleh access 3 device serentak termasuk tv, laptop dan phone. Berbaloi langgan. Subscribe sini : https://bit.ly/LangganPakejDuriooPlus #MFS T.me/EbookCikguFadli

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender

Resepi Beef Caldereta Homemate Thermal Blender Resepi Beef Caldereta guna Blender viral boleh memasak gais, klik sini : https://homematebrand.com/go/idevaffiliate.php?id=2187 #HomemateThermalBlender #ResipiHomemateThermalBlender #Homemate



Shopee
durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-eazier-1-0
mathzier-eazier-1-0
mathzier-2-0
sifir-rumus-penting
mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib