Susah ke nak jaga Tudung Awning Lembut & Awning Scuba kita?

tudung-si-comel
pentagonmath

tudung-awning-lembut

Susah ke nak jaga Tudung Awning Lembut & Awning Scuba kita?

Tak susah pun, mudah sangat. Paling penting jauhkan dr haba yang tinggi, contohnya pengering & iron yang suhunya tinggi. Itu sahaja 🥰

Jadi tak boleh iron tudung ke? Boleh, cuma, elakkan iron bahagian awning je. Awning boleh jadi lembik jika haba terlalu tinggi, sebab material Lycra asalnya dari getah. 😊

Jika dikenakan dengan suhu yg terlampau tinggi, getah akan cair. Sama seperti material Korean Lycra kita. Tapi tudung tak cair lah, cuma lembik sahaja hehe ☺️

Jangan risau, bahagian badan tudung boleh iron macam biasa. Tapi tak perlu iron sangat, Korean Lycra kan less wrinkle 😉

🥰❤️ Dapatkan Tudung Sekolah di sini: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolah

Dapatkan Free Postage bagi set combo 4 helai Ws :
https://www.wasap.my/60192591869/ComboTudungSekolah

❤️Daftar Dropship TSC:👇
https://tudungsicomel.com/dropship/daftar/?love=1642

t.me/TudungSiComelMy

durioo

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula ! Tarikh 26 Mei - 5 Jun Promosi 🥳 6 bulan Harga Asal RM 77.40 Harga Promosi RM69 🥳 12 bulan Harga Asal RM 154.80 Harga Promosi RM135 Percuma 9 Buku Sample Little Ammar Yang paling best, setiap pembelian pakej 12 bulan akan...

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah? No worries mommy! TudungSiComel coming to the rescue! 😍 Boleh dapatkan Tudung Sekolah Awning Scuba di sini ya: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolahAwningScuba (Pilih warna 04 - Biru Pengawas) . ❣️Utk dapatkan Free Postage...

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah kan 😊 Saya ada jual tudung sekolah awning on-point original TudungSiComel. Cuma RM19.90 sahaja sehelai dengan Jaminan Istimewa 180 hari, tak selesa boleh tukar atau refund 😊 Yang penting anak-anak kesayangan kita...



Shopee
kempen-cuti-sekolah-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkib