Susah ke nak jaga Tudung Awning Lembut & Awning Scuba kita?

tudung-si-comel
pentagonmath

tudung-awning-lembut

Susah ke nak jaga Tudung Awning Lembut & Awning Scuba kita?

Tak susah pun, mudah sangat. Paling penting jauhkan dr haba yang tinggi, contohnya pengering & iron yang suhunya tinggi. Itu sahaja ๐Ÿฅฐ

Jadi tak boleh iron tudung ke? Boleh, cuma, elakkan iron bahagian awning je. Awning boleh jadi lembik jika haba terlalu tinggi, sebab material Lycra asalnya dari getah. ๐Ÿ˜Š

Jika dikenakan dengan suhu yg terlampau tinggi, getah akan cair. Sama seperti material Korean Lycra kita. Tapi tudung tak cair lah, cuma lembik sahaja hehe โ˜บ๏ธ

Jangan risau, bahagian badan tudung boleh iron macam biasa. Tapi tak perlu iron sangat, Korean Lycra kan less wrinkle ๐Ÿ˜‰

๐Ÿฅฐโค๏ธ Dapatkan Tudung Sekolah di sini: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolah

Dapatkan Free Postage bagi set combo 4 helai Ws :
https://www.wasap.my/60192591869/ComboTudungSekolah

โค๏ธDaftar Dropship TSC:๐Ÿ‘‡
https://tudungsicomel.com/dropship/daftar/?love=1642

t.me/TudungSiComelMy

ebook-cikgu-hakim

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Keputusan Penempatan Tahun 1

Keputusan Penempatan Tahun 1

Assalamualaikum WBT dan Selamat Sejahtera, Tuan/Puan, Bermula jam 12:01 malam ini sehingga 31 Oktober 2023, keputusan penempatan Tahun 1 akan diumumkan di modul Pengurusan Awam https://idme.moe.gov.my Ibu bapa penjaga perlu membuat pengesahan terhadap keputusan yang...

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ Permohonan Kemasukan ke Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) bagi Tingkatan 1 & 4 tahun 2024 kini dibuka. Permohonan boleh dibuat secara dalam talian mulai ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ท๐—ฎ๐—บ ๐Ÿฏ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ด. Untuk...

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah. Biasa la beg sekarang tak tahan lasak. Tu lah, nak beli lain harga beg ni boleh tahan kerasnya. Malam tadi aku jumpa beg harga marhein. Tujuh lapan ringgit ja pun. Ni kalau tahan 5-6 bulan dah kira bagus sangat dah....



Shopee
belajar-sirah-nabi



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

October 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkib