Mommies! Kami nak share sikit apa yang istimewa tentang Tudung Sekolah Dua Lapis TudungSiComel

tudung-si-comel
pentagonmath
Mommies! Kami nak share sikit apa yang istimewa tentang Tudung Sekolah Dua Lapis TudungSiComel ๐Ÿ˜
ย 
Tudung Sekolah Dua Lapis TudungSiComel diperbuat daripada material Koshibo Premium Lembut yang mudah dibentuk! Tak perlu dah tiup2 fuh.. fuh.. ๐Ÿ˜˜
ย 
TERBARU! Jahitan Tepi 2.0 Tudung Sekolah Dua Lapis TudungSiComel kini lebih kemas dan flowy ๐Ÿ˜
ย 
Tudung terletak di bahu dan insyaa Allah Si Comel lebih selesa bertudung dua lapis ๐Ÿฅฐ
ย 
๐Ÿคฉ Boleh dapatkan Tudung Sekolah Dua Lapis di sini ya: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolahDuaLapis (Klik link di bio > Pilih Tudung Sekolah > Pilih Tudung 2 lapis
.
โฃ๏ธUtk dapatkan Free Postage bagi set combo 4 helai boleh hubungi :
.
โค๏ธJom daftar jadi dropship TSC di sini:๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฑSertai Channel telegram untuk updates dan promosi terkini:
tudung-sekolah-dua-lapis-tudungsicomel
tudung-sekolah-dua-lapis-tudungsicomel
tudung-sekolah-dua-lapis-tudungsicomel
tudung-sekolah-dua-lapis-tudungsicomel
website-mudah

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ Permohonan Kemasukan ke Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) bagi Tingkatan 1 & 4 tahun 2024 kini dibuka. Permohonan boleh dibuat secara dalam talian mulai ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ท๐—ฎ๐—บ ๐Ÿฏ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ด. Untuk...

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah. Biasa la beg sekarang tak tahan lasak. Tu lah, nak beli lain harga beg ni boleh tahan kerasnya. Malam tadi aku jumpa beg harga marhein. Tujuh lapan ringgit ja pun. Ni kalau tahan 5-6 bulan dah kira bagus sangat dah....

Anak nak masuk Pra Sekolah tahun ni? Tudung Pra Sekolah dah ada?

Anak nak masuk Pra Sekolah tahun ni? Tudung Pra Sekolah dah ada? Jika belum, kami ada jual. Cuma RM19.90 sahaja jenis awning on-point, lebih terbentuk kemas dan in shaa Allah anak-anak selesa โ˜บ๏ธ Jika tak selesa, kita ada Jaminan Istimewa 180 hari, boleh tukar atau...



Shopee
langgan-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkib