tudung-si-comel
pentagonmath

6 soalan Tahun 1. Ramai murid keliru soalan gini. Nak tak saya buat video cara ajar anak-anak soalan macam ni?


#MFS

 

Komen di post asal di Facebook

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee
Lemah Operasi Asas Matematik: Panduan Mengatasinya

Lemah Operasi Asas Matematik: Panduan Mengatasinya

Jom baca kupasan isu, konsep dan tips pendidikan hari ini   🌟📖 Lemah Operasi Asas Matematik Topik hari iniu membincangkan tentang satu isu yang sering menjadi punca utama anak kita lemah dalam matematik - Lemah Operasi Asas Matematik.  Mereka masih belum memahami...

Penilaian Pertengahan Tahun Merungkai Pemarkahan TP

Penilaian Pertengahan Tahun Merungkai Pemarkahan TP

Jom baca kupasan Cikgu Mohd Fadli Salleh  tentang isu-isu pendidikan terkini 🌟📖Selamat datang ke artikel “Penilaian Pertengahan Tahun”. Artikel ini ditulis oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh. Cikgu Fadli akan menerangkan mengapa penilaian pertengahan tahun anak dapat...

Siang tadi aku ajar murid Tahun 1 muka surat ni.

Siang tadi aku ajar murid Tahun 1 muka surat ni.

Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh Siang tadi aku ajar murid Tahun 1 muka surat ni. Payah namatey nak memberi faham pada murid. Siapa la reka dan luluskan sub topik ni? Aku nak ajak dia mai sekolah aku, ajar budak-budak aku page ni ja. Pastu aku nak rakam sebagai panduan....

Sub Topik Hangat

Sub Topik Hangat

Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh Dah masuk part ni kena ajar murid-murid. Antara sub topik yang menjadi bualan hangat adalah part ni lah. Tahun 1 dah kena belajar penggenapan puluh. Kuasai teknik ni, memang mereka boleh mengira dengan lebih laju. Cuma tu lah, part nak...



durioo
belajar-sirah-nabi



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkib