tudung-si-comel
pts-bookcafe

6 soalan Tahun 1. Ramai murid keliru soalan gini. Nak tak saya buat video cara ajar anak-anak soalan macam ni?


#MFS

 

Komen di post asal di Facebook

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Siang tadi aku ajar murid Tahun 1 muka surat ni.

Siang tadi aku ajar murid Tahun 1 muka surat ni.

Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh Siang tadi aku ajar murid Tahun 1 muka surat ni. Payah namatey nak memberi faham pada murid. Siapa la reka dan luluskan sub topik ni? Aku nak ajak dia mai sekolah aku, ajar budak-budak aku page ni ja. Pastu aku nak rakam sebagai panduan....

Sub Topik Hangat

Sub Topik Hangat

Oleh: Cikgu Mohd Fadli Salleh Dah masuk part ni kena ajar murid-murid. Antara sub topik yang menjadi bualan hangat adalah part ni lah. Tahun 1 dah kena belajar penggenapan puluh. Kuasai teknik ni, memang mereka boleh mengira dengan lebih laju. Cuma tu lah, part nak...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkib