tudung-si-comel
pentagonmath

Aku ajar PJ juga selain Math. So, kena ada seluar trek lah. Dulu-dulu, beli seluar trek pasar malam ja. RM25 selai. Jenama Abibas. Haha. Kain biasa dan kureng. Padan la dengan harga.

Pastu ada rezeki lebih sikit, beli la jenama Adidas. Sedap la pakai dah harga dekat RM200. Sejak dua tahun lepas, aku kenal dengan Elgini.

1st time dengar nama jenama ni. Tapi kat Shopee terjual ratusan helai dengan review sangat baik dari pembeli. Aku try beli sehelai.

Bila seluar sampai, terus aku menyesal kenapa la aku beli sehelai. Order lagi. Pastu order untuk wife dan anak-anak pula. Dah berbelas helai ada kat rumah.

Harga RM17-RM26 sahaja. Murah dari seluar trek pasar malam. Tapi kualiti kain dan kesedapannya setanding dengan Adidas or Nike. Sangat puas hati.

Cuma kalau nak beli hati-hati sikit. Sebab Elgini ni ada banyak pattern rupanya. Ada yang selapis dan slimfit, ada yang standard dan dua lapis.

1st time aku beli, aku order yang dua lapis tu. Bila aku post tentang Elgini cerita seluar dua lapis dan tak fit sangat, ada kawan kata kenapa dia beli selapis dan fit. Aku pun pelik. Sebab aku beli dua lapis dan tak fit sangat.

Kali kedua beli aku terbeli yang selapis dan fit tu. Nahh, baru aku rasakan sendiri. Oooo, ada rupanya yang selapis dan fit. Ni 3 jenis seluar Elgini untuk korang pilih :

E16028 – RM22 (slimfit dan selapis) : https://shope.ee/AJyWNI2MpU

E16027 – RM26 (slimfit dan dua lapis) : https://shope.ee/fo0raB5JB

E16048 – RM26 (standar cutting dua lapis) :
https://shope.ee/2AcoePU5WC

Elgini Kids Track Pant – RM17 : https://shope.ee/2KwEqmIpeM

Kasut sukan yang aku suka pakai ialah Adidas Duramo. Boleh tengok sini :
https://shope.ee/2AcoeWmz4M

Lepas jumpa Elgini, aku tak pandang dah seluar Adidas ke, Nike ke. Ada yang murah dan kualiti bagus, buat apa beli yang mahal, ye dak?

Okeh. Tu ja nak share hari ni. Selamat shopping 😁

#MFS

 

pj

E16028 – RM22 (slimfit dan selapis) : https://shope.ee/AJyWNI2MpU
E16027 – RM26 (slimfit dan dua lapis) : https://shope.ee/fo0raB5JB
E16048 – RM26 (standar cutting dua lapis) :
https://shope.ee/2AcoePU5WC
Elgini Kids Track Pant – RM17 : https://shope.ee/2KwEqmIpeM

 

E16028

E16028 – RM22 (slimfit dan selapis) : https://shope.ee/AJyWNI2MpU

 

E16027

E16027 – RM26 (slimfit dan dua lapis) : https://shope.ee/fo0raB5JB

 

E16048

E16048 – RM26 (standar cutting dua lapis) :
https://shope.ee/2AcoePU5WC

 

E16043

Elgini Kids Track Pant – RM17 : https://shope.ee/2KwEqmIpeM

 

adidas-running-duramo

Kasut sukan yang aku suka pakai ialah Adidas Duramo. Boleh tengok sini :
https://shope.ee/2AcoeWmz4M

 

T.me/EbookCikguFadli

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Nak buka air kotak pun minta tolong cikgu

Nak buka air kotak pun minta tolong cikgu

  Nak buka air kotak pun minta tolong cikgu. Haishh, manja naw murid-murid pun. Besar esok, jadi menteri, jadi lawyer harap bekap cikgu lah. Buat-buat lupa jasa cikgu, cikgu pergi berak depan rumah awak nanti. --- Oh ya, kat atas meja tu tumbler jenama Tyeso yang...

Cikgu, tolonglah saya

Cikgu, tolonglah saya

"Cikgu, tolonglah saya," rayu seorang murid penuh kesedihan. "Tolong apa pula?" soalku. "Tolonglah tambah markah saya". "Eh, mana boleh. Tu je markah yang awak dapat". "Tapi cikgu, mak saya garang macam singa. Mesti mak saya marah saya dapat markah rendah ni. Cikgu,...

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong.

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong.

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong. Ramai juga yang kecam kata tak patut dapat kosong. Okeh, sebenarnya macam ni gais. Soalan macam ni biasanya 2 markah. Paling tinggi, 3 markah. Dan jalan kira yang murid ni tunjukkan tu sepatutnya dia dapat markah...



Shopee
durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib