Alphabet + Blocks = Alphablocks!

tudung-si-comel
pentagonmath

alphabet-blocks-alphablocks

Alphabet + Blocks = Alphablocks!

Yeay! Adik kepada Numberblocks dah sampai di Durioo+.

Memperkenalkan Alphablocks! 💥

4 sebab Alphablocks di Durioo+ ni best!:

1. Kartun Alphablocks mengajar abjad secara interaktif dan mudah melalui karakter-karakter yang memiliki peribadi unik dan menarik. Ini menyebabkan anak-anak dapat mudah mengingat dan memahami abjad.

2. Animasi Alphablocks menampilkan lagu-lagu dan musik yang catchy. Anak-anak mudah mengikuti lagu-lagu Alphablocks. Ini menjadikan anak-anak belajar abjad dengan lebih senang, seronok dan tidak membosankan.

3. Kartun Alphablocks juga mengajar mengenali bunyi huruf dan membentuk kata-kata sederhana. Ini sangat membantu anak-anak dalam proses belajar membaca.

4. Karakter-karakter di Alphablocks memiliki peribadi yang lucu dan menarik, serta memiliki kemampuan untuk berubah menjadi kata-kata yang berbeza-beza. Ini memberikan pengalaman belajar yang interaktif dan menarik bagi anak-anak.

Kartun Alphablocks adalah sumber belajar yang senang, seronok dan efektif untuk anak-anak dalam mempelajari abjad dan membaca. Dengan karakter-karakter menarik, lagu-lagu catchy, dan pengalaman belajar interaktif, anak-anak pasti akan suka kartun ini.

Jom tengok Alphablocks di Durioo+ hari ini!

Hanya RM35 untuk 3 bulan atau langgan 12 bulan dan dapat 2 bulan percuma! (RM9 sahaja sebulan) 😊

Langgan sekarang ada promosi ISTIMEWA klik sini: https://duriooplus.com.my/langgan

Pertanyaan Langganan boleh rujuk:
https://duriooplusmalaysia.wasap.my/

Join Telegram utk update:
T.me/DuriooPlus

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee
Kelengkapan Sekolah 2024: Siap Sedia Untuk Si Comel!

Kelengkapan Sekolah 2024: Siap Sedia Untuk Si Comel!

BACK TO SCHOOL 2024: Persiapan Kelengkapan Sekolah Si Comel BACK TO SCHOOL 2024 dah nak mula 😍  Sudahkah mommies memulakan persiapan kelengkapan sekolah 2024 untuk Si Comel bagi tahun depan? Masa berlalu begitu cepat dan sebelum kita sedar, tahun baru sekolah akan...

Tudung Pra Sekolah: Pilihan Istimewa TudungSiComel

Tudung Pra Sekolah: Pilihan Istimewa TudungSiComel

Tudung Pra Sekolah: Pilihan Sempurna Untuk Anak Anda Hari ini Admin Azlin ingin berkongsi tentang produk TudungSiComel yang istimewa, Tudung Pra Sekolah. Kelebihan Tudung Pra Sekolah Kami Kelebihan lain tudung ini adalah awningnya yang on-point. Lebih kemas apabila...

Bendera Palestin: Simbol Solidariti Anda

Bendera Palestin: Simbol Solidariti Anda

Bendera Palestin: Simbol Solidariti dan Kekuatan Bendera Palestin, simbol yang kuat dan bersejarah, kini boleh didapati di kedai Cikgu Mohd Fadli Salleh. Bendera ini bukan sahaja melambangkan negara Palestin, tetapi juga perjuangan rakyatnya untuk keadilan dan...

Buku Matematik Mathzier

Buku Matematik Mathzier

Adik-adik dah dapatkan buku-buku Cikgu Mohd Fadli Salleh? Jom baca perkongsian berkenaannya 🌟📖 Ada yang tanya pasal topik yang ada dalam buku Maths aku buat tu. Mathzier 1.0 lebih pada operasi asas. 80% soalan hanya tambah tolak darab dan bahagi. Pengenalan topik lain...

Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0

Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0

Adik-adik dah dapatkan buku-buku Cikgu Mohd Fadli Salleh? Jom baca perkongsian berkenaannya 🌟📖 Antara soalan yang ada dalam buku Mathzier 1.0 Tahun 2. Satu page sampai 60 soalan. Tiada soalan KBAT. Tiada soalan berbentuk ayat. Semua soalan direct yang perlu pada...



durioo
belajar-sirah-nabi



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Arkib