Alphabet + Blocks = Alphablocks!

tudung-si-comel
pentagonmath

alphabet-blocks-alphablocks

Alphabet + Blocks = Alphablocks!

Yeay! Adik kepada Numberblocks dah sampai di Durioo+.

Memperkenalkan Alphablocks! 💥

4 sebab Alphablocks di Durioo+ ni best!:

1. Kartun Alphablocks mengajar abjad secara interaktif dan mudah melalui karakter-karakter yang memiliki peribadi unik dan menarik. Ini menyebabkan anak-anak dapat mudah mengingat dan memahami abjad.

2. Animasi Alphablocks menampilkan lagu-lagu dan musik yang catchy. Anak-anak mudah mengikuti lagu-lagu Alphablocks. Ini menjadikan anak-anak belajar abjad dengan lebih senang, seronok dan tidak membosankan.

3. Kartun Alphablocks juga mengajar mengenali bunyi huruf dan membentuk kata-kata sederhana. Ini sangat membantu anak-anak dalam proses belajar membaca.

4. Karakter-karakter di Alphablocks memiliki peribadi yang lucu dan menarik, serta memiliki kemampuan untuk berubah menjadi kata-kata yang berbeza-beza. Ini memberikan pengalaman belajar yang interaktif dan menarik bagi anak-anak.

Kartun Alphablocks adalah sumber belajar yang senang, seronok dan efektif untuk anak-anak dalam mempelajari abjad dan membaca. Dengan karakter-karakter menarik, lagu-lagu catchy, dan pengalaman belajar interaktif, anak-anak pasti akan suka kartun ini.

Jom tengok Alphablocks di Durioo+ hari ini!

Hanya RM35 untuk 3 bulan atau langgan 12 bulan dan dapat 2 bulan percuma! (RM9 sahaja sebulan) 😊

Langgan sekarang ada promosi ISTIMEWA klik sini: https://duriooplus.com.my/langgan

Pertanyaan Langganan boleh rujuk:
https://duriooplusmalaysia.wasap.my/

Join Telegram utk update:
T.me/DuriooPlus

durioo

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula ! Tarikh 26 Mei - 5 Jun Promosi 🥳 6 bulan Harga Asal RM 77.40 Harga Promosi RM69 🥳 12 bulan Harga Asal RM 154.80 Harga Promosi RM135 Percuma 9 Buku Sample Little Ammar Yang paling best, setiap pembelian pakej 12 bulan akan...

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah? No worries mommy! TudungSiComel coming to the rescue! 😍 Boleh dapatkan Tudung Sekolah Awning Scuba di sini ya: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolahAwningScuba (Pilih warna 04 - Biru Pengawas) . ❣️Utk dapatkan Free Postage...

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah kan 😊 Saya ada jual tudung sekolah awning on-point original TudungSiComel. Cuma RM19.90 sahaja sehelai dengan Jaminan Istimewa 180 hari, tak selesa boleh tukar atau refund 😊 Yang penting anak-anak kesayangan kita...Shopee
kempen-cuti-sekolah-duriooBUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkib