Best dan Alhamdulillah Sangat dapat Feedback Durioo+ Macam ni

tudung-si-comel
pentagonmath

feedback-durioo

Best dan Alhamdulillah sangat dapat feedback Durioo+ macam ni.

“Behaviour anak saya sekarang ni mudah di bentuk tak macam dulu”

Semangat untuk terus perjuangkan platform Durioo+ ni untuk membina Ummah yang beriman, berakhlak dan berilmu.

Feedback macam ni, sangat besar untuk kami. Kami cuba yang terbaik untuk memilih dan filter konten2 yang best, sesuai dan bermanfaat untuk anak-anak. Plus, kami juga elakkan konten yang terlalu fast paced sehingga anak-anak rasa addicted dan tak fokus dalam kehidupan seharian.

Bukan Puan Husna Alif sahaja yang bagi feedback macam ni, ramai lagi parents yang bagi feedback positif yang anak mereka lebih mendengar kata dan mudah dibentuk.

InshaAllah, step by step – kita usaha ๐Ÿ˜Š

Nak langgan Durioo+ klik sini:
https://duriooplus.com.my/langgan

Sertai Channel untuk update terkini Durioo+
T.me/DuriooPlus

#duriooplus #muslim #durioopluskomuniti #parenting #Durioo

website-mudah

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ Permohonan Kemasukan ke Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) bagi Tingkatan 1 & 4 tahun 2024 kini dibuka. Permohonan boleh dibuat secara dalam talian mulai ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ท๐—ฎ๐—บ ๐Ÿฏ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ด. Untuk...

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah. Biasa la beg sekarang tak tahan lasak. Tu lah, nak beli lain harga beg ni boleh tahan kerasnya. Malam tadi aku jumpa beg harga marhein. Tujuh lapan ringgit ja pun. Ni kalau tahan 5-6 bulan dah kira bagus sangat dah....

Anak nak masuk Pra Sekolah tahun ni? Tudung Pra Sekolah dah ada?

Anak nak masuk Pra Sekolah tahun ni? Tudung Pra Sekolah dah ada? Jika belum, kami ada jual. Cuma RM19.90 sahaja jenis awning on-point, lebih terbentuk kemas dan in shaa Allah anak-anak selesa โ˜บ๏ธ Jika tak selesa, kita ada Jaminan Istimewa 180 hari, boleh tukar atau...



Shopee
langgan-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkib