Pagini aku nak share benda bagus ini: Durioo+

tudung-si-comel
pentagonmath

benda-best-durioo

Pagini aku nak share benda bagus ini.

1. Anak-anak aku sama seperti majoriti anak-anak orang lain. Suka sangat dengan gadget dan tonton YouTube.

2. Risau juga weh memandangkan kat YouTube banyak content berunsur lucah, ganas dan extreme. Tapi tu lah, anak-anak suka layan kartun kat YouTube.

3. Walau mereka layan kartun Islamic or tak ada pengaruh buruk tetap ads akan keluar yang tak elok. Ni payah nak kawal.

4. Sehinggalah tahun lepas aku perasan Tuan Sinan (Pengasas Omar & Hana serta Didi & Friends) buat platform baru yang Islamic dan bebas ads serta video negatif. Durioo+ namanya.

5. Aku cuba langgan 6 bulan, jujur kata, awalnya anak-anak kurang suka dan agak membosankan. Sebab tak banyak pilihan kartun yang ada.

6. Tahun ni banyak sangat penambahbaikan mereka buat. Banyak video-video baru masuk termasuk video antarabangsa seperti Baby Shark, Beyblade Burst, Robocar Poli, Pororo, Tayo The Little Bus dan terbaru Number Blocks.

7. Anak-anak suka sangat-sangat dan sekarang langsung tak buka dah YouTube. Layan Durioo+ je. Ada lebih 3500 video ready untuk ditonton dan lebih 200 video baru setiap bulan. Berbaloi.

8. Satu acc boleh guna 3 device serentak termasuk tv, laptop dan phone. Jimat dan tak berebut remote tv dah. Kena pakai android or smart tv ya. Download je apps kat Play Store tu.

9. Anak-anak ni sangat cepat terpengaruh dengan apa yang mereka tonton. Jadi sajikan video-video Islamic dan beri impak positif pada mereka. Dan Durioo+ adalah pilihan tepat.

10. Durioo+ adalah satu platform yang dibina oleh anak tempatan yang sedang menyaingi platform YouTube.

11. Platform video kartun kesukaan anak-anak di Durioo+ bebas ads, bebas dari video ganas, lucah, bahasa kesat dan pengaruh buruk.

12. Paling bagus, hasil pengaruh video kat Durioo+ anak-anak mula ucap tasbih selalu, banyak hafal doa-doa juga.

13. Video-video kat Durioo+ banyak dalam English. Satu platform bagus untuk kukuhkan penguasaan anak-anak dalam English. Anak-anak lebih cepat belajar melalui video yang mereka tonton.

14. Yang belum melanggan Durioo+, saya sangat syorkan platform ni untuk anak-anak kita. Jika anak-anak sukakan Omar & Hana serta Didi & Friends, pasti anak-anak akan suka kartun dalam Durioo+ kerana pengasas Durioo+ adalah pengasas Omar & Hana serta Didi & Friends.

15. Melanggan Durioo+ adalah antara keputusan paling tepat saya buat untuk anak-anak saya. Seronok lihat perkembangan positif anak-anak. 😊

16. Cara langganan cukup mudah. Klik je sini : https://duriooplus.com.my/langgan

Pertanyaan berkenaan Langganan boleh rujuk:
https://duriooplusmalaysia.wasap.my/

Juga boleh join Telegram untuk update promosi terbaru:
https://T.me/DuriooPlus

Okey, tu ja nak share hari ini. Moga bermanfaat!

#MFS

T.me/EbookCikguFadli

durioo

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula !

Kempen Cuti Sekolah Durioo+ akan bermula ! Tarikh 26 Mei - 5 Jun Promosi 🥳 6 bulan Harga Asal RM 77.40 Harga Promosi RM69 🥳 12 bulan Harga Asal RM 154.80 Harga Promosi RM135 Percuma 9 Buku Sample Little Ammar Yang paling best, setiap pembelian pakej 12 bulan akan...

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah?

Si Comel dapat jawatan Pengawas Sekolah? No worries mommy! TudungSiComel coming to the rescue! 😍 Boleh dapatkan Tudung Sekolah Awning Scuba di sini ya: https://tudungsicomel.com.my/TudungSekolahAwningScuba (Pilih warna 04 - Biru Pengawas) . ❣️Utk dapatkan Free Postage...

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah

Sejuk hati bila tengok anak-anak lebih kemas ke sekolah kan 😊 Saya ada jual tudung sekolah awning on-point original TudungSiComel. Cuma RM19.90 sahaja sehelai dengan Jaminan Istimewa 180 hari, tak selesa boleh tukar atau refund 😊 Yang penting anak-anak kesayangan kita...



Shopee
kempen-cuti-sekolah-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkib