tudung-si-comel
pts-bookcafe

Terbaca perkongsian sahabat aku, Dr Kamarul Ariffin Nor Sadan tentang bagusnya MYDIN Malaysia menyantuni pekerja OKU.

-mydin

Mydin menerima pekerja OKU tanpa membezakan gaji mereka dengan pekerja biasa. Bahkan lepas SPM dulu aku sempat bekerja di Mydin Kota Bharu, cari pengalaman.

Kerja bahagian stor, susun barang kat stor. Tapi tak sempat lama, 2 minggu je kerja kebetulan masa tu Mydin terbakar.

Mydin Malaysia ni entah berapa banyak jasa pada rakyat Malaysia. Entah berapa banyak zakat mereka bayar saban tahun. Entah berapa puluh ribu peluang pekerjaan mereka tawarkan buat rakyat Malaysia.

Banyak kebaikan yang Mydin bawa selama ini. Kita kena terus menerus sokong mereka. Cuma tu lah, nak ke Mydin agak jauh dan jalan pun jem.

So, aku support Mydin melalui pembelian barangan rumah melalui Shopee sahaja. Sempena Payday sale. 25 Oktober nanti, ada sale untuk Tefal, susu Dutch Lady, Dynamo dan pelbagai lagi.

Ayuh pakat support Mydin agar terus maju jaya seterusnya menyumbang lebih banyak zakat serta menyediakan peluang pekerjaan yang lebih banyak buat rakyat Malaysia.

Klik sini untuk ke Shopee Shop Mydin :

https://shope.ee/AtBqF4SnY
https://shope.ee/AtBqF4SnY

Semoga Mydin terus maju jaya. Kami pasti sokong!

#MFS
– Bekas pekerja Mydin –
[ Mohd Fadli Salleh ]

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Baru je gaji.

Baru je gaji.

Baru je gaji. Hari ni dah mengira hari bila pula nak dapat gaji seterusnya. Adehhh. Kena rompak dengan macam-macam gais. Benarlah kata pepatah, 'Dari bank ia datang, kepada bank ia kembali'. Pagi duniaaaaa! #MFS

Sebanyak mana sokongan manusia pun, pastikan Allah redha

Sebanyak mana sokongan manusia pun, pastikan Allah redha

Ma pesan, "Sebanyak mana sokongan manusia pun, pastikan Allah redha." Apa kerja buat kita sekali pun, utamakan keredhaan Allah dan nabi saw, baru manusia. Andai sesuatu benda itu orang tak sokong tapi Allah redha, buatlah. Namun walau sebanyak mana sokongan orang tapi...

Ramai wartawan dan rakan-rakan media cuba hubungi saya untuk temubual.

Ramai wartawan dan rakan-rakan media cuba hubungi saya untuk temubual.

Ramai wartawan dan rakan-rakan media cuba hubungi saya untuk temubual. Maaf rakan-rakan media sekalian, saya masih penjawat awam. Saya tak boleh bersiaran atau mengeluarkan kenyataan pada pihak media tanpa kelulusan KPM. Menteri Kanan Pendidikan, Dr Radzi Jidin juga...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib