Baru guna modul Storm ini pun anak-anak dah teruja

tudung-si-comel
pentagonmath

storm

“Semalam saya dapatkan Modul Storm, modul terbaru dari Cikgu Fadli dan Dr Salbiah Salleh.

Sebaik dapat modul, terus saya tunjuk kat anak-anak. Saya bacakan dulu cerita pertama dalam versi BM. Punya anak-anak saya teruja.

Lepas tu baca dalam versi English pula. Tekun anak-anak membaca. Seronok sangat bila anak-anak mula bertanya vocab yang mereka baru jumpa.

Ni anak-anak dah minta sambung baca lagi. Modul Jom Adik Eja & Kira serta Modul Tips 5 Jari belum sempat saya guna. Baru guna modul Storm ini pun anak-anak dah teruja”

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

Begitulah feed back customer yang sudah mendapatkan ebook Stories in Maths – STORM.

Ini adalah pakej yang boleh dimuat turun dan dicetak ya, bukan buku fizikal.

Memang sesuai dengan anak-anak usia 5 tahun hingga 8 tahun untuk asas mereka dalam BM, BI dan Maths. 3 in 1 tau.

Harga biasa RM199, tapi tawarkan pada harga promosi #RM70 sahaja ❤️

Jom dapatkan segera!

#MFSEmpire #Storm #StoriesInMaths

Berminat ingin membeli STORM ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

storm-story-in-maths

Klik butang "Saya ingin order Storm" sekarang!

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Storm – Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Storm – Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Dr. Salbiah Salleh dan Cikgu Mohd Fadli Salleh telah sepakat dan bergabung untuk menghasilkan satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best! Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in...

Antara sebab murid meninggalkan soalan penyelesaian masalah atau KBAT

Antara sebab murid meninggalkan soalan penyelesaian masalah atau KBAT

Antara sebab murid meninggalkan soalan penyelesaian masalah atau KBAT kerana: 🥱 Tidak berminat membaca soalan yang panjang 😖 Fobia dan sudah mempunyai satu stigma bahawa soalan KBAT itu susah. Ini akan seterusnya menyebabkan perasaan fobia kepada subjek Matematik...

Storm – Bacakan Buku Cerita Sebelum Anak itu Tidur.

Storm – Bacakan Buku Cerita Sebelum Anak itu Tidur.

Di negara Barat, anak-anak kecil dibacakan buku cerita sebelum anak itu tidur. Mereka akan mendengar cerita dengan tekun, kemudian bersoal jawab tentang cerita yang didengar. Gunakan sepenuhnya peluang semasa anak-anak masih kecil dan minda mereka senang diajar ini...

Anak tak minat Matematik?

Anak tak minat Matematik?

Anak tak minat Matematik? Rasa Matematik susah? Tak faham? Benci dengan nombor? Ebook Otak Kalkulator oleh Cikgu Fadli dan kakandanya Dr Salbiah Salleh menghimpunkan teknik dan tips Matematik mudah yang InsyaAllah akan buat anak-anak kita suka dan pantas mengira....



Shopee
durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib