Buku baru gaisss.

buku-baru

Buku baru gaisss. Sains, Matematik, BM dan English untuk Tahun 4 dan Tahun 5 dah ada ready stok.

Tahun 6 dan Prasekolah InsyaAllah minggu depan siap cetak.

Buku-buku latihan terbaru Tahun 4&5 tengok sini : https://shope.ee/7pHYCI4Ess

Yang mana cari buku latihan BM, BI, SC dan Math tahun 1-3 klik sini : https://shope.ee/3fRZF6Z6Lg

#MFS

T.me/EbookCikguFadli

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


Seluar trek anak-anak cepat koyak kan?

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan?

Seluar trek anak-anak cepat koyak kan? Terutama kat lutut dan celah kangkang. Biasa la anak-anak. Mereka tengah aktif. Faham sangat dah saya. Nah saya bantu korang cari seluar trek murah untuk kanak-kanak dan dewasa. Harga serendah RM6. Murah teruk ni. Lihat je sini :...

Kuali Nama Pelik

Kuali Nama Pelik

7 Ogos lepas, wife minta aku beli sejenis kuali nama pelik ni. Siapa follow acc back up aku, Cikgu Fadli Salleh mesti tahu cerita ni. Pagi tadi masa aku tengah sarapan pagi, dia datang bawa kuali ni. Seram juga aku, karang dia hayun kat dahi aku berlecak kepala. Dok...

Buku Fizikal Cikgu Mohd Fadli Salleh

Buku Fizikal Cikgu Mohd Fadli Salleh

Buku Latihan MATHZIER 1.0 Dan Modul EAZIER 1.0 Tahun 1,2,3 KSSR LINK BELIAN: https://shope.ee/89sVtA8xSC CIKGU FADLI SALLEH Guru Matematik Paling Berpengaruh di Malaysia Ciri-ciri EKSKLUSIF * KSSR * Kemahiran Asas * Aktiviti Padat * Latihan Kendiri * Pelekat Menarik *...



shopee-25aug



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

NEW ITEM!

(HARGA BORONG) UNISEX ADULT / KIDS LONG TRACKSUIT REGULAR FIT (SELUAR PANJANG TRACKSUIT UNISEX DEWASA / BUDAK)

NEW ITEM!

Jom Jimat Bersekolah Staedtler Luna Permanent Colored Pencils 12 / 24 Colour Combo Set Stationery

NEW ITEM!

Tali Pinggang Budak Dan Tali Pinggang Lelaki Dewasa