koleksi-premium-ebooks
mathzier-eazier

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

 

mathzier

Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar berdasarkan buku teks bahkan Cikgu Fadli sebut muka surat berapa murid perlu buka. Dah macam dalam real class you. ­čśü

Lagi best, sesiapa yang tiada printer untuk print modul atau nota, tak perlu risau untuk buat latih tubi. Setiap sub topik yang diajar, soalan latih tubi yang sama dengannya ada dalam buku teks.

Okey, jom dapat Mathzier untuk anak-anak di tahun 4, 5 dan 6 gais. Semua 6 bab dah complete untuk Tahun 4 dan 6. Bagi Tahun 5 bab 1 dan 2 sudah siap mengikut silibus terbaru.

Pakej ini berbentuk video rakaman, slide dan nota pdf boleh download. Link akan diemailkan selepas selesai pembelian.

#MFSEmpire #Mathzier

Berminat ingin membeli MATHZIER? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


cetak-for-mfs
cetak-for-mfs

JOM BERSEDEKAH

dana-kita

LANGGAN MELALUI EMAIL

Recent Comments

Translate ┬╗