cikgu-fadli-online


Digital Textbook Mathematic Year 1 Part 1 Sekolah Kebangsaan

KPM

mathzier

Today we would like to share Digital textbook for Year 1 Matematics Part 1. Please download the pdf below the post.

mathematics-year-1-part-1

File Digital textbook Mathematics Year 1 Part 1

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Digital Textbook Mathematic Year 1 Part 2 Sekolah Kebangsaan – Cikgu Fadli Online - […] This is Digital textbook for Year 1 Matematics Part 2. For Part 1 please download HERE. […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier merupakan kelas tambahan online yang telah dirakam, untuk membolehkan anak belajar matematik dengan mudah di rumah.   https://www.youtube.com/watch?v=PnX8m33ZdS4   Matzier Digital telah membantu ramai ibu bapa dan anak-murid belajar matematik di...

teroka-sains

Recent Comments

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Translate »