cikgu-fadli-online


Buku Teks Digital Matematik Tahun 1 Jilid 1 Sekolah Kebangsaan

KPM

mathzier

Cuti Sekolah telah bermula minggu lepas. Buku teks lama perlu dipulangkan ke sekolah anak-anak. Jadi bagaimana nak ulangkaji matapelajaran yang sudah ketinggalan? Jadi kami akan kongsikan Buku Teks Digital Matematik Tahun 1 Jilid 1 ini untuk kegunaan anak-anak semua. Boleh download dan buat ulanngkaji. Juga sesuai untuk persediaan anak-anak yang bakal naik tahun 1 nanti. Butang download ada di bawah gambar ya. Nanti kami upload Jilid 2 dan buku teks lain-lain juga.

buku-teks-matematik-tahun-1-jilid-1

File Buku Teks Digital Matematik Tahun 1 Jilid 1

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Buku Teks Digital Matematik Tahun 1 Jilid 2 Sekolah Kebangsaan – Cikgu Fadli Online - […] Ini pula Buku Teks Digital Matematik Tahun 1 Jilid 2. Tadi kami sudah kongsikan Jilid 1 di sini.  […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier merupakan kelas tambahan online yang telah dirakam, untuk membolehkan anak belajar matematik dengan mudah di rumah.   https://www.youtube.com/watch?v=PnX8m33ZdS4   Matzier Digital telah membantu ramai ibu bapa dan anak-murid belajar matematik di...

teroka-sains

Recent Comments

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »