cikgu-fadli-online

Dua Teknik Pendaraban Nombor Bercampur dengan nombor bulat.

Oleh Cikgu Fadli

mathzier

Dua Teknik Pendaraban Nombor Bercampur dengan nombor bulat.

Haa, jom kuasai hat ni pula ya. Tunjuk kat anak-anak, ajar kawan-kawan, kita pakat sebarkan ilmu ini biar generasi akan datang celik Matematik.

Tak puas dengan video ni? Nak lebih banyak bahan pelajaran dan juga video pengajaran Matematik? Jemput join channel Telegram Cikgu Fadli https://t.me/MohdFadliSalleh.

Kat sana setiap hari Cikgu Fadli berkongsi video dan bahan pengajaran serta isu pendidikan semasa.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

2 Comments

  1. Rayyan

    Saya tak dapat tengok sebab takde akses

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.