mathzier

Ebook Masteri Panjang, Jisim dan isipadu cecair. (Masteri Ukuran) dihasilkan oleh Cikgu Muhammad Hakim. Pakej ini terdiri daripada ebook yang lengkap dengan nota dan latihan, serta video pengajaran bagi setiap topik dalam ebook.

☑️ 114 helai muka surat.

☑️ Nota berwarna dan 60 set latih tubi.

☑️ Disertakan 8 video pengajaran.

masteri-ukuran

Fokus eBook ini adalah pada tajuk Panjang, Jisim dan Isipadu cecair. Satu tajuk yang sangat penting bagi subjek Matematik.

👨‍💻 Analisis UPSR Tahun 2017, 2018 dan 2019 menunjukkan yang soalan bagi tajuk ini membawa 20 markah ke atas.

👓 Maksudnya, tajuk ini memang wajib untuk murid kuasai kerana pasti akan ada dalam mana-mana ujian Matematik.

🧠 Antara kemahiran yang ada dalam eBook ini adalah kemahiran membaca alat pengukur. Kemahiran ini juga diguna pakai dalam subjek Sains.

🏃‍♀️ Kandungan eBook ini juga dapat membantu murid untuk menjawab pantas soalan Matematik yang melibatkan tajuk panjang, jisim dan Isipadu cecair.

📒 Diselitkan juga nota kata kunci dan latihan yang mampu membantu murid untuk menyelesaikan soalan melibatkan penyelesaian masalah.

👍 Sesuai untuk murid Tahun 4, Tahun 5 dan Tahun 6.
.
Harga sebenar RM149, tetapi kami tawarkan pada harga Promosi #RM70 sahaja!

Jom Dapatkan segera!

masteri-ukuran

Klik butang "Saya ingin order Masteri Ukuran" sekarang!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


teroka-sains

Recent Comments

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Translate »