Contest / Giveaway TikTok 14 Ogos 2022

tudung-si-comel
pentagonmath

Facebook Live Extra Giveaway 100 Buku Sifir Mathzier

Maaf, permohonan sudah ditutup pada 17 Ogos 2022. Pemenang terpilih akan dihubungi oleh Admin.

Tik Tok Live Giveaway

Tahniah kepada PEMENANG Giveaway Tik Tok Live untuk kali ini !

NAMA PEMENANG

  • HAZLIN BT ALI
  • SURIA
  • SALINA BINTI YUSAK
  • NOROSDIANA BT MOHD NORDIN
  • ALIF HAFIQ
  • NORHAYATI HAILIR
  • FAIZATUL AZNEY ABD HAMID
  • NAZATUL ASMA BINTI ARIFFIN
  • ZARINA MUHAMAD
  • MOHD IHSAN
  • SHAHRUL RADZI BIN MAD ZAKI
  • FAZLINDA AKMAR BINTI ABD AZID
  • SITI FATEHAH AZMI
  • NOR FADHILAH BT HASIM
  • AZREEN BIN JAFAAR
  • NOR AKMALIAH YUNUS
  • HARIZ DANISH
  • AHMAD FIRAS IMRAN BIN MUHAMAD FARID
  • NOORAZLIZAH BINTI BORHAN
  • MAHDDA BINTI TAMAR
  • NORHAFIZAH BINTI KAMARUL BAHRIN
  • DYGKU SITI
  • NUR IZZATY NORZAMAN
  • NIZA ZAMRI
  • NURUL AINI IMANAH
  • MOHD KHAIRI BIN ALHAIMI
  • NURLIYANA ZULKIFLI
  • AZIATULAKMA BT AHMAD ZAMAN
  • NUR AMIRAH QISTINA
  • HARMIMIE BT AMRI
  • HADEE DANISH BIN AFFENDY TAN
  • NURHIDAYAH ANUAR
  • NUR DELISHA
  • SULAINI BT MOHD BADERAM
  • JASILLA BINTI JAMAN
  • AZMA AZWANIS IDRUS
  • NURUL HIDAYAH
  • SOFEA HANA QALESYA BINTI SHAH RIZAN
  • NOOR HIDAYAH BINTI YAHYA
  • LILYMASTIKA HARON
  • NURUL SUHADA BT AYUB
  • NUR AZHARI
  • SYIDA LAILA
  • EMELINA MAKHTAR
  • SHAFINAZ AMALIN
  • SITI NORKAMILAH ZAINAL ABIDIN
  • ADILLAH ISHAK
  • WAHIZATUL NADIAH
  • NUT EMYLIA IBRAHIM
  • AIEN IBRAHIM
  • SUEHADAH
  • MARIAM BINTI MOHD ARSATG
  • DIAN SAIRINI
  • NURAIZAH BT SAPAWI
  • MUHAMMAD IKRAM ABDULLAH
  • NOOR HIDAYAH BINTI ISMAIL
  • HUSNA SAID
  • INA ARIF
  • SHARIFAH HAMIZON
  • RUZITA BINTI JULONG
  • HASNIE HASAN
  • MURNIRA BINTI ZAKARIA
  • NOR FARADILA
  • HARIASUINAWATI HARUN
  • NUR HAMIZAH
  • NURUL SHAHILLA
  • NORHAYATI BINTI AB WAHAB
  • NOROLHIDAYAH BINTI MAJID
  • NOOR SHAHIRA BINTI RAMLI
  • NUR ZULAIKHA BT MOHD RA’IN
  • NOOR SURYANI ZAKRIA
  • NOOR HIDAYAH BINTI ISMAIL
  • NOORLIZAWATI BT YUSOP
  • SURAIZA MOHD IDRISSHARILAH
  • SITI RAFIDAH BINTI HAMDAB
  • HASMAWATY BINTI ZAKARIA

Extra Giveaway  10 Phone Facebook Live

Tahniah 10 Pemenang Bertuah Extra Giveaway  10 Phone Facebook Live (Sila Rujuk Post:  Klik Sini):

NAMA FACEBOOK

  • FARIDAH RAMLAN
  • NOOR WANI (ASAL: HADIF RIZQI)
  • AINAYAYA
  • SITIEY NURUL HASYIMAH
  • MASLINA SOFIAH
  • NANOHA NOHANO
  • FERRA ZAFYRA
  • SYAZWINA JENNY
  • ANIESYAMIA DANIEL
  • AFIQAH NABILAH
ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

shopee
Cara Mengajar Anak di Rumah: Jangan Menghukum/Marah-Marah Anak

Cara Mengajar Anak di Rumah: Jangan Menghukum/Marah-Marah Anak

Ramai ibu-ibu pm aku bertanya cara yang betul untuk ajar anak di rumah terutamanya mata pelajaran Matematik. Mereka bertanya, perlukah sediakan rotan? Kebanyakan mereka bila mengajar anak akan bertukar menjadi singa secara tiba-tiba. Ada juga meluahkan tidak dapat...

Hafal Sifir dan Main Game Matematik Percuma

Hafal Sifir dan Main Game Matematik Percuma

🌎  Hai adik-adik! Hari ini, Admin Azlin ingin berkongsi bahan pembelajaran dan pendidikan (PdP) yang baru untuk adik-adik. Jom kita belajar sama-sama! 🚀 Hai anak-anak! Cuti sekolah ni, jom kita belajar dan hafal sifir. Sifir sangat penting tau! Kalau tak kuasai sifir,...

Mewarna Poster Cuti Sekolah

Mewarna Poster Cuti Sekolah

🌎  Hai adik-adik! Hari ini, Admin Azlin ingin berkongsi bahan pembelajaran dan pendidikan (PdP) yang baru untuk adik-adik. Jom kita belajar sama-sama! 🚀 Hai adik-adik ceria! Cuti sekolah telah tiba, jadi apa kata kita lakukan sesuatu yang seronok dan bermanfaat? Jom...

Kenangan Mengajar: Kisah Tahun Satu

Kenangan Mengajar: Kisah Tahun Satu

"Cikgu. Hari tu cikgu ambik gambar Delisha dan letak kat Facebook kan?" "Aah. Mana awak tahu?" "Mak kita tunjuk. Mak kita follow cikgu. Cikgu, boleh tak cikgu ambil gambar kita pula pastu letak kat FB?" "Saya pun nak masuk gambar," sahut kawan dia. "Saya punnn" Nohhh,...

Pengalaman Mengajar PJ: Murid Lelaki dan Perempuan

Pengalaman Mengajar PJ: Murid Lelaki dan Perempuan

Biasa waktu PJ aku akan asingkan murid lelaki dan perempuan. Lelaki lawan lelaki, perempuan akan main pelbagai permainan sesama perempuan. Minggu lepas, lepas train murid lelaki dribble dan passing, aku bagitahu, "Okey. Masa PJ ada 15 minit je lagi. Siapa nak main...

Nota Rujukan Pantas Subjek Bahasa Arab Tahun 4

Nota Rujukan Pantas Subjek Bahasa Arab Tahun 4

🌎  Hai adik-adik! Hari ini, Admin Azlin ingin berkongsi bahan pembelajaran dan pendidikan (PdP) yang baru untuk adik-adik. Jom kita belajar sama-sama! 🚀 Oleh: Nisa’ Jauri (bondalutfi) Bismillah, Alhamdulillah. Bonda mula perkongsian nota rujukan pantas dengan subjek...



durioo
belajar-sirah-nabi



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Arkib