tudung-si-comel
pentagonmath

Hai semua! Rasanya belum terlambat untuk kami ucapkan Selamat Tahun Baru 2021 kepada semua pengunjung Cikgu Fadli Online. kami doakan semuanya dipermudahkan dan kita akan sama sama hadapi tahun ini dengan lebih gemilang. Harini kami ingin kongsi kalendar tahun 2021 MFS Empire dengan semua. File PDF ada di bawah post ya.

poster-calendar-2021
poster-calendar-2021-jimat-ink

Download file penuh pdf dengan klik butang di bawah:

File PDF Kalendar 2021 MFS Empire

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

website-mudah

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ Permohonan Kemasukan ke Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) bagi Tingkatan 1 & 4 tahun 2024 kini dibuka. Permohonan boleh dibuat secara dalam talian mulai ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ท๐—ฎ๐—บ ๐Ÿฏ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ด. Untuk...

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah. Biasa la beg sekarang tak tahan lasak. Tu lah, nak beli lain harga beg ni boleh tahan kerasnya. Malam tadi aku jumpa beg harga marhein. Tujuh lapan ringgit ja pun. Ni kalau tahan 5-6 bulan dah kira bagus sangat dah....

Anak nak masuk Pra Sekolah tahun ni? Tudung Pra Sekolah dah ada?

Anak nak masuk Pra Sekolah tahun ni? Tudung Pra Sekolah dah ada? Jika belum, kami ada jual. Cuma RM19.90 sahaja jenis awning on-point, lebih terbentuk kemas dan in shaa Allah anak-anak selesa โ˜บ๏ธ Jika tak selesa, kita ada Jaminan Istimewa 180 hari, boleh tukar atau...



Shopee
langgan-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkib