cikgu-fadli-online


Latihan Ulangkaji Hukum Tajwid

Ustazah Ummai

mathzier

Harini kami ingin kongsikan pula Latihan Ulangkaji Hukum Tajwid. Terima kasih Ustazah Ummai kongsi bahan ini ya. File PDF latihan ada di bawah post.

Admin: Sebarang pertanyaan atau perlu maklumbalas berkenaan set soalan ini boleh rujuk kepada Ustazah Ummai ya. (Klik link untuk ke Fb beliau)

Latihan Ulangkaji Hukum Tajwid

Nota Hukum Mim Sakinah https://anyflip.com/nidu/qgyc/

Nota Hukum Nun Sakinah https://anyflip.com/nidu/ivnx/
Nota Mad Jaiz Munfasil & Mad Wajib Muttasil https://anyflip.com/nidu/ptbq/

Download file penuh Latihan pdf dengan klik butang di bawah:

File Latihan Ulangkaji Hukum Tajwid

Bagi yang ingin download pdf file boleh klik butang di bawah ya.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier Merupakan Kelas Tambahan Online Yang Telah Dirakam, Untuk Membolehkan Anak Belajar Matematik Dengan Mudah Di Rumah.

Mathzier merupakan kelas tambahan online yang telah dirakam, untuk membolehkan anak belajar matematik dengan mudah di rumah.   https://www.youtube.com/watch?v=PnX8m33ZdS4   Matzier Digital telah membantu ramai ibu bapa dan anak-murid belajar matematik di...

teroka-sains

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team
Translate »