koleksi-premium-ebooks
mathzier-eazier

LIMA SEBAB Kenapa anak kita lemah Matematik musim PDPR

5-sebab-lemah-matematik

 

1. Mereka tak tumpu perhatian semasa guru mengajar. Tiada ulangan dah sebaik habis topik. Cikgu terus move on ke topik seterusnya sebab silibus padat.

2. Anak tak fokus kerana belajar di rumah tak sama macam belajar bersemuka di sekolah.

3. Kurang buat latih tubi. Matematik adalah tentang latih tubi.

4. Tak join kelas PdPR.

5. Bila mereka tak faham mereka tak tanya.

6. Penerangan guru sukar difahami melalui medium online dan ibubapa tak faham juga nak terangkan kat anak-anak mengikut aras mereka.

********

Haaa, di sini pentingnya Modul Online Mathzier. Semua topik saya ajar melalui video macam dalam kelas.

Boleh ulang tayang sampai betul-betul faham dan terus buat latihan dalam buku teks dan modul yang disediakan. Setiab bab ada 6-14 rakaman video pengajaran saya sendiri.

Lebih 300 soalan kami bina sendiri berdasarkan buku teks tau. Siap ada skema jawapan lagi. Elok sangat untuk anak-anak belajar secara kendiri atau dibantu ibubapa di rumah.

Lengkap pula dengan Nota Padat yang boleh di print out kemudian letak kat meja study anak-anak. Boleh mereka baca dan fahamkan elok-elok.

Bab-bab dalam Mathzier semuanya berasaskan silibus terkini yang dipelajari di sekolah dan dibina berdasarkan buku teks tau.

Jadi mereka belajar di sekolah, pengukuhan pula melalui rakaman video pengajaran saya, ada slide nota dan penerangan serta modul latih tubi Mathzier, InsyaAllah cepat faham.

Dapatkan segera di link ini :

Berminat ingin membeli MATHZIER? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Pendidikan Seni Visual Tahun 6 Aktiviti : Pualaman – Objek Buatan Manusia-Terendak Lampu

Pendidikan Seni Visual Tahun 6 Aktiviti : Pualaman – Objek Buatan Manusia-Terendak Lampu

Pendidikan Seni Visual Tahun 6 Aktiviti : Pualaman - Objek Buatan Manusia-Terendak Lampu Oleh: Rosmawaty Abd Rahman  Mata pelajaran: Pendidikan Seni Visual Tahun/Tingkatan:  Tahun 6   Pendidikan Seni Visual Tahun 6 Aktiviti : Pualaman Tema : Objek Buatan Manusia...

3 perkara yang menyebabkan pelajar gagal menjawab soalan kertas Bahasa Melayu

3 perkara yang menyebabkan pelajar gagal menjawab soalan kertas Bahasa Melayu

3 perkara yang menyebabkan pelajar gagal menjawab soalan kertas Bahasa Melayu: 1)Tidak Tahu Teknik menganalisis soalan 2) Pendahuluan Karangan Tidak Menarik 3) Tidak Membuat Rangka karangan Justeru itu, Cikgu Norasma...

Tips Matematik MFS: Elakkan buang masa! Pelajari teknik mendapatkan markah.

Tips Matematik MFS: Elakkan buang masa! Pelajari teknik mendapatkan markah.

Tips Matematik MFS: Elakkan buang masa! Pelajari teknik mendapatkan markah. Oleh: Mohd Fadli Salleh   Mata Pelajaran:Matematik   Tahun/Tingkatan: Kelas Umum       Lihat soalan 3(a) ini. Soalan 2 markah. Murid tak kira pun, tapi dia isi ruang kosong tu...

cetak-for-mfs
cetak-for-mfs

JOM BERSEDEKAH

dana-kita

LANGGAN MELALUI EMAIL

Recent Comments

Translate »