LIMA SEBAB Kenapa anak kita lemah Matematik musim PDPR

tudung-si-comel
pts-bookcafe

LIMA SEBAB Kenapa anak kita lemah Matematik musim PDPR

5-sebab-lemah-matematik

 

1. Mereka tak tumpu perhatian semasa guru mengajar. Tiada ulangan dah sebaik habis topik. Cikgu terus move on ke topik seterusnya sebab silibus padat.

2. Anak tak fokus kerana belajar di rumah tak sama macam belajar bersemuka di sekolah.

3. Kurang buat latih tubi. Matematik adalah tentang latih tubi.

4. Tak join kelas PdPR.

5. Bila mereka tak faham mereka tak tanya.

6. Penerangan guru sukar difahami melalui medium online dan ibubapa tak faham juga nak terangkan kat anak-anak mengikut aras mereka.

********

Haaa, di sini pentingnya Modul Online Mathzier. Semua topik saya ajar melalui video macam dalam kelas.

Boleh ulang tayang sampai betul-betul faham dan terus buat latihan dalam buku teks dan modul yang disediakan. Setiab bab ada 6-14 rakaman video pengajaran saya sendiri.

Lebih 300 soalan kami bina sendiri berdasarkan buku teks tau. Siap ada skema jawapan lagi. Elok sangat untuk anak-anak belajar secara kendiri atau dibantu ibubapa di rumah.

Lengkap pula dengan Nota Padat yang boleh di print out kemudian letak kat meja study anak-anak. Boleh mereka baca dan fahamkan elok-elok.

Bab-bab dalam Mathzier semuanya berasaskan silibus terkini yang dipelajari di sekolah dan dibina berdasarkan buku teks tau.

Jadi mereka belajar di sekolah, pengukuhan pula melalui rakaman video pengajaran saya, ada slide nota dan penerangan serta modul latih tubi Mathzier, InsyaAllah cepat faham.

Dapatkan segera di link ini :

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah! Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? https://www.youtube.com/shorts/NxY4rFj-an0 Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...

Testimoni Mathzier

Testimoni Mathzier

Jom lihat Testimoni Mathzier oleh ibubapa yang membeli Mathzier Digital.  Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut. Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib