Mana geng wanita yang risau sangat tudung tak on point.

tudung-si-comel
pentagonmath

Mana geng wanita yang risau sangat tudung tak on point. Sekarang korang tak perlu lagi risau tudung sekolah anak korang tak on point.

Korang beli jer tudung sekolah kat TudungSiComel, in shaa Allah selesai masalah.
2 tahun Awning masih On Point baq hang. Padu wei tudung dia. Siapa pernah beli kat anak-anak mesti tahu best tara mana tudung mereka.

Boleh Klik sini beli tudung sekolah macam-macam ada: https://bit.ly/TudungSekolahCollectionTSC

Tempah hari nie boleh dapat free shipping, tempah besok aku tak pasti la. Haa, so better tempah cepat.

Nak jadi agen pun boleh. Daftar agen hari nie percuma. Kalau dorang minta duit pendaftaran, cakap cikgu belanja 😁. Klik sini:
https://bit.ly/DaftarDropshipTSC

Sambil-sambil kemas rumah dan memasak tue, boleh juga la dapat duit lebih buat beli stok gelang emas lipan bara… raya dah nak dekat nie 😅

Alaa bukan susah pun, gambar dan ayat iklan dorang bagi, korang kerja share jer… macam tak biasa pulak… gosip² cepat ker korang share… 😅

tudung-on-point

tudung-on-point

#MFS

T.me/EbookCikguFadli

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee

Cikgu, tolonglah saya

"Cikgu, tolonglah saya," rayu seorang murid penuh kesedihan. "Tolong apa pula?" soalku. "Tolonglah tambah markah saya". "Eh, mana boleh. Tu je markah yang awak dapat". "Tapi cikgu, mak saya garang macam singa. Mesti mak saya marah saya dapat markah rendah ni. Cikgu,...

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong.

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong.

Tular soalan ni mempersoalkan kenapa dapat kosong. Ramai juga yang kecam kata tak patut dapat kosong. Okeh, sebenarnya macam ni gais. Soalan macam ni biasanya 2 markah. Paling tinggi, 3 markah. Dan jalan kira yang murid ni tunjukkan tu sepatutnya dia dapat markah...

Biasanya setiap kali cuti sekolah, personal tutor full ditempah.

Biasanya setiap kali cuti sekolah, personal tutor full ditempah.

Biasanya setiap kali cuti sekolah, personal tutor full ditempah. Ironinya, yang ramai hantar anak tuisyen musim cuti ini adalah budak MRSM dan SBP. Murid sederhana dan biasa ada, tapi tak ramai. Namun bagi murid MRSM dan SBP, musim cuti adalah lubuk emas bagi mereka...



Shopee
durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arkib