Marvel Maths ini adalah satu usaha gabungan Cikgu Mohd Fadli Salleh dan Dr Salbiah Salleh

tudung-si-comel
pts-bookcafe

Marvel Maths ini adalah satu usaha gabungan Cikgu Mohd Fadli Salleh dan Dr Salbiah Salleh untuk membantu anak anda minat dengan subjek matematik.

 

marvelmaths

 

E-book pertama yang menggabungkan kepakaran cikgu dua beradik membongkarkan 9 rekreasi Matematik iaitu formula mudah untuk menyelesaikan soalan Matematik, LENGKAP dengan RAKAMAN VIDEO untuk memudahkan anda terangkan kepada anak-anak. Kesannya,

✔️ Anak anda akan minat, fokus dan mampu menyelesaikan latihan soalan matematik dalam masa yang singkat

✔️ Anak anda tidak lagi membenci matematik dan tidak lagi berasa fobia terhadap angka besar.

✔️Anda tidak perlu paksa mereka belajar dan anda akan terkejut melihat anak-anak itu sendiri beriya-iya hendak melakukan latihan yang disediakan.

#MarvelMaths #MFSEmpire

Berminat ingin membeli Marvel Maths? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

marvelmaths-tarik-minat-anak-matematik

Klik butang "Saya ingin order MarvelMaths" sekarang!

EBook Premium Banner

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee
Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?

Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?

"Cikgu. Anak saya tak minat Matematik. Ada tak modul yang cikgu buat nak bagi anak-anak minat Matematik?" Jawapannya ada! Cikgu Fadli bina satu modul permainan dan rekreasi Matematik bersama Dr Salbiah Salleh khas untuk anak-anak minat Matematik. MarvelMaths adalah...

Modul Dalas dalam MarvelMaths

Modul Dalas dalam MarvelMaths

Wah, seronoknya! 😍😍😍 Pembeli Ebook MarvelMaths buat Modul Dalas dengan murid-murid tuisyen dia. Diberi 7 soalan puluh ribu darab dengan 11, tu diaaa. Dalam masa 2 minit je anak-anak tu jawab. Murid mana yang tak teruja kan? Mereka sangat seronok dan minat mereka dalam...

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik

Dr. Salbiah Salleh dan Cikgu Mohd Fadli Salleh telah sepakat dan bergabung untuk menghasilkan satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best! Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in...

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

Datuk? Eh bukan… Datus lah!

https://www.youtube.com/shorts/qu6jS3U9okA Datuk? Eh bukan... Datus lah! Ha, inilah caranya Cikgu Mohd Fadli Salleh bagi anak-anak kita minat belajar Matematik melalui MarvelMaths. Yang slow kira jadi laju, sampai anak-anak jadi seronok nak buat latihan matematik...

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik?

Anak tidak minat Matematik? Anak anggap Matematik itu susah? Anak BENCI Matematik? Anak rasa Matematik itu membebankan? Bosan? Dapatkan Ebook MarvelMaths. Satu Ebook yang Cikgu Fadli bina bersama Dr Salbiah Salleh membongkarkan teknik Fun dan Enjoy dalam Matematik....



Shopee
teroka-sains



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkib