koleksi-premium-ebooks
mathzier-eazier

Matematik Awal: Membilang 1 Hingga 10


Oleh: BBM ANAFADZ   Subjek: Matematik    Tahun/Tingkatan: 5 tahun (Pra Sekolah / Tadika) 6 tahun (Pra Sekolah / Tadika) 

 

Pagi ni cikgu ambil masa ajar fazzail membilang, latihan yang cikgu beri tu agak tak sesuai sebab fazzail pandai membilang tapi motor halus dia masih lemah. Jadi dia rasa susah nak tulis. Last-last cikgu yang tuliskan jawapan. Haha. So terus cikgu decide buat bbm membilang ni. BBM ni dah biasa digunakan untuk pendidikan awal kanak-kanak. tapi cikgu buat versi cikgu. hehe.

Boleh dapatkan di sini juga ya : https://t.me/bbmpercumabyanafadz

 

Sila klik pada imej untuk mulakan slide secara manual atau lihat imej penuh:

Boleh juga download kompilasi imej dalam bentuk PDF di bawah:
Download PDF

ADMIN:

1. Sebarang pertanyaan tentang bahan boleh rujuk pada pemilik asal bahan. Any question regarding item please refer to the material’s owner.

2. Please right click each image to download or download pdf file below of the post | Sila right click untuk save imej atau muat turun file pdf di bawah post.

We hope that our sharing today will help your child education’s journey. Kindly share and thank you for visiting us at Cikgu Fadli Online.

Semoga perkongsian harini bermanfaat untuk semua pengunjung Cikgu Fadli Online ya. Sila share agar ramai lagi mendapat maanfaat, terima kasih !

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.


cetak-for-mfs
cetak-for-mfs

JOM BERSEDEKAH

dana-kita

LANGGAN MELALUI EMAIL

Recent Comments

Translate »