Mathzier umpama tuisyen bulanan melalui rakaman video oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh

tudung-si-comel
pentagonmath
Sejak tahun lepas Cikgu Fadli merancang untuk membuat satu modul lengkap umpama tuisyen bulanan melalui rakaman video.
 
Maka Cikgu Fadli mencari beberapa orang kawan-kawan guru yang pakar dan serius membincangkan tentang hal ini.
Setiap sub topik dalam buku teks dirakam, nota lengkap dan padat dibina, dan soalan klon buku teks dibina. Ia lengkap dan mudah untuk diakses dan difahami oleh murid yang menontonnya.
 
Cikgu Fadli juga memikirkan tentang modul latih tubi yang dibina. Kami sedar, tidak semua orang memiliki printer di rumah mereka.
 
Maka setiap video yang dirakam, setiap nota dan setiap soalan klon yang cikgu fadli bina disertakan dengan rujukan muka surat.
nota-melorek-pecahan
slidsjow-mathzier
latih-tubi-mathzier
mathzier
Murid tonton video pengajaran di telefon pintar atau laptop, mereka rujuk nota dalam telefon juga, kemudian terus buka buku teks berdasarkan muka surat yang cikgu fadli nyatakan dan terus buat latih tubi.
 
Tidak perlu print out bagi yang tiada printer, boleh juga salin beratus-ratus soalan klon yang cikgu fadli bina. Yang ada printer, boleh saja print out nota dan soalan latih tubi. Skema jawapan turut diberi.
 
Perfect! Semua orang boleh access. Dan paling penting adalah setiap rakaman video pengajaran.
 
Sebab kami tahu, ramai sangat parent nak ajar anak-anak mereka di rumah, namun tidak tahu cara yang betul. Tambah-tambah waktu PKP ini.
 
Satu modul mengandungi 8-15 video. Setiap minggu anak cuma perlu tonton 2-4 video dan terus buat latih tubi.
 
Pengajaran pula mengikut susunan apa yang murid belajar di sekolah. 100% berdasarkan buku teks terkini.
 
Dan modul ini kami namakan sebagai Mathzier.
 
Sejak dilancarkan Februari tahun lalu, ia mendapat sambutan hangat ibubapa. Feedback sangat positif bahkan sangat ramai yang pm bertanya bila bab seterusnya akan dikeluarkan.
 
Tambah-tambah ramai murid yang tertinggal dalam pelajaran kerana lockdown PKP sejak Mac tahun lalu.
 
Alhamdulillah, modul ini banyak membantu murid-murid untuk mengejar kembali pelajaran yang tertinggal.
 
Dapatkan modul Mathzier ini. Sangat-sangat kami syorkan. Video boleh ditonton berulang kali sampai betul-betul faham dan part paling menarik, ia boleh diwarisi.
 
Pendek kata, langgan untuk abang atau kakak, adik-adik turut sama dapat guna bila mereka naik ke tahun tersebut. Untung kan? Langgan sekali boleh guna sampai bila-bila.
Dapatkan modul Mathzier di sini :

Berminat ingin membeli  Mathzier ? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee
Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah!

Pagi-pagi lihat anak belajar begini rasa syahdu kan? Kita nak ajar sendiri, kurang arif. Namun jika ada Modul Digital Mathzier, ia umpama personal tutor datang ke rumah! Cuba lihat anak Puan Ruby buka buku teks tu. Kenapa? Kerana setiap sub topik yang diajar...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? https://www.youtube.com/shorts/NxY4rFj-an0 Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...

Testimoni Mathzier

Testimoni Mathzier

Jom lihat Testimoni Mathzier oleh ibubapa yang membeli Mathzier Digital.  Anak-anak yang tidak faham dalam pelajaran akan membuatkan mereka tertinggal dan tidak suka subjek tersebut. Itu lumrahnya. Sesuatu yang kita rasa susah, kita akan hindari dan benci. Kita dulu...

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah?

https://www.youtube.com/shorts/uuWZzWmYqGU Kan best kalau dapat belajar matematik di rumah dengan mudah? Jom tonton video ini, best kan cara Cikgu Fadli mengajar? Sebab itulah Cikgu Fadli hasilkan Modul Mathzier Digital . Ianya lengkap dari kulit ke kulit.Cikgu Fadli...durioo
belajar-sirah-nabimathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkib