Apakah yang anda rasai apabila menonton sedutan video ini?
Rasa seperti berada dalam kelas, dengan Cikgu Fadli mengajar di depan, betul tak?
 
Ini adalah cara Cikgu Fadli mengajar di dalam kesemua video pengajaran beliau. Bersahaja, tenang, mudah difahami dan tentunya mudah nak menarik minat anak-anak untuk belajar.
 
Mathzier adalah pakej pembelajaran yang lengkap dengan:
1. Rakaman video pengajaran topik demi topik,
2. Nota padat lengkap contoh,
3. Modul latih tubi beserta skema jawapan.
 
Setelah selesai tonton video pengajaran, bolehlah merujuk kepada slide yang disediakan dan buat latih tubi pula. Sangat mudah untuk membolehkan anak merasai pengalaman seolah-olah berada di pusat tusiyen peribadi, dengan keselesaan di rumah.
 
Jom dapatkan Mathzier untuk anak-anak anda belajar Matematik dengan mudah dan seronok di rumah!
 

Jom Dapatkan segera!

Klik butang "Saya ingin order Mathzier" sekarang!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.
Slide PdPR English Year 2 Unit 9: At The Beach

Slide PdPR English Year 2 Unit 9: At The Beach

Slide PdPR English Year 2 Unit 9: At The Beach By: Hifzan Zanini(Cikgu Ije) Subject: Bahasa Inggeris   Year/Form: Tahun 2   SLIDE PdPR ENGLISH YEAR 2 Unit 9: At The Beach Reference: Super Minds page 114 Learning content: Weather Boleh guna dan share untuk manfaat...

Bahasa Melayu Tahun 1 Tema 3: Unit 6 Kemahiran Menulis – Panduan Membeli Kasut

Bahasa Melayu Tahun 1 Tema 3: Unit 6 Kemahiran Menulis – Panduan Membeli Kasut

Bahasa Melayu Tahun 1 Tema 3: Unit 6 Kemahiran Menulis - Panduan Membeli Kasut Oleh: Cikgu Wan Izati  Mata pelajaran: Bahasa Melayu  Darjah/Tingkatan: Tahun 1 Tema: 3 Unit : 6 Kemahiran: Menulis Tajuk: Panduan membeli kasut Boleh guna slide pengajaran untuk Bahasa...

teroka-sains

Dapatkan Ebook Keluaran MFS Empire

Kami mempunyai siri ebook Matematik dan subjek-subjek lain bagi membantu pengajaran dan pembelajaran oleh guru dan ibu bapa baik di sekolah atau di rumah.

Lihat Koleksi Ebook Whatsapp Sales Team

Makluman : Ebook Premium adalah merupakan sebuah eBooK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Translate »