tudung-si-comel
pentagonmath

Modul Pantas Matematik ialah satu modul memahirkan murid dengan topik PECAHAN. Topik pecahan adalah topik tulang belakang Matematik kerana dalam apa jua bab pun, pasti akan diselit soalan pecahan.

Modul Pantas Matematik ini dibina sepenuhnya oleh sahabat Cikgu Mohd Fadli Salleh yang merupakan Guru Cemerlang dan sangat pakar dalam bidang Matematik. Berpengalaman luas sebagai pembina soalan, penanda kertas peperiksaan UPSR dan ceramah Matematik.

modul-pantas-matematik

Ebook PECAHAN ini lengkap kerana diasingkan kepada 11 sub topik. Setiap sub topik pula diberi latihan yang banyak secara ansur maju agar murid-murid dapat kuasainya dengan baik.

Latih tubi ini mampu membantu ibubapa untuk mengajar dan Murid tahun 4, 5 dan 6 yang hilang fokus di kelas.

Anda akan dapat:
☑️ Latih Tubi Modul Pantas Matematik
☑️ Jawapan Latih Tubi Modul Pantas Matematik
☑️ 11 Video Modul Pantas Matematik

Sekarang boleh dapatkan ebook ini RM25 sahaja tau.

Nak jimat lagi beli semua 7 SET EBOOK pada harga RM100 sahaja!

⌛️ Promosi terhad, lepas ni tak jumpa dah ebook ni dijual kat pasaran ya.

🔥 Promosi bermula hari ini sehingga 11.59 malam 31 Januari 2023 sahaja.

Jadi, apa lagi klik link di bawah ya👇
https://modulmatematik.onpay.my/order/form/P2023/elin

P/S: Ebook bukan buku fizikal, boleh download & cetak (print). Video boleh juga boleh download untuk simpanan dan tontonan.

#MFSEmpire #7HariMerinduiMFSEbooks #MFSFinalSale

Berminat ingin membeli Modul Pantas Matematik? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

modul-pantas-matematik

Klik butang "Saya ingin order Modul Pantas Matematik" sekarang!

Berminat ingin membeli set combo Modul Pantas Matematik dan Sifirlicious? Klik di bawah dan pilih Combo Semasa belian:

Jom Dapatkan segera!

combo-sifirlicious-modul-pantas

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

Shopee

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


kedai-buku-shopee



Shopee
durioo



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

  • Norliza on Silang kata Online Bahasa Melayu: “Terima kasih atas perkongsian….bahan yang amat membantu… mohon izin guna ya.Mar 22, 11:12
  • zurita binti mamat on Silang kata Online Bahasa Melayu: “terima kasih, cikgu.sangat bermanfaat untuk murid-murid saya..saya minta izin guna bahan cikgu ya.Mar 18, 21:43
  • Francisca Anak Nijit on Latih Tubi Tambah dan Tolak: “Terima kasih cikgu atas perkongsian ini. saya follower cikgu. Bnyak bahan saya cari untuk bantu anak saya buat latih tubi.…Mar 13, 11:29
  • SABLIAH TANGKI on Silang kata Online Bahasa Melayu: “TERIMA KASIHMar 11, 14:24
  • Nurfarzyana razak on Lembaran Kerja PdPR Bahasa Inggeris Tahun 1: “Terima kasih cikgu kerana sudi berkongsi.saya sebagai parents kadang-kadang mencari latihan yang boleh anak² lakukan dirumah pada waktu cuti..Mar 5, 16:02

Kategori

Kalendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkib