tudung-si-comel
pentagonmath

Modul Pantas Matematik ialah satu modul memahirkan murid dengan topik PECAHAN. Topik pecahan adalah topik tulang belakang Matematik kerana dalam apa jua bab pun, pasti akan diselit soalan pecahan.

Modul Pantas Matematik ini dibina sepenuhnya oleh sahabat Cikgu Mohd Fadli Salleh yang merupakan Guru Cemerlang dan sangat pakar dalam bidang Matematik. Berpengalaman luas sebagai pembina soalan, penanda kertas peperiksaan UPSR dan ceramah Matematik.

modul-pantas-matematik

Ebook PECAHAN ini lengkap kerana diasingkan kepada 11 sub topik. Setiap sub topik pula diberi latihan yang banyak secara ansur maju agar murid-murid dapat kuasainya dengan baik.

Latih tubi ini mampu membantu ibubapa untuk mengajar dan Murid tahun 4, 5 dan 6 yang hilang fokus di kelas.

Anda akan dapat:
☑️ Latih Tubi Modul Pantas Matematik
☑️ Jawapan Latih Tubi Modul Pantas Matematik
☑️ 11 Video Modul Pantas Matematik

Sekarang boleh dapatkan ebook ini RM25 sahaja tau.

Nak jimat lagi beli semua 7 SET EBOOK pada harga RM100 sahaja!

⌛️ Promosi terhad, lepas ni tak jumpa dah ebook ni dijual kat pasaran ya.

🔥 Promosi bermula hari ini sehingga 11.59 malam 31 Januari 2023 sahaja.

Jadi, apa lagi klik link di bawah ya👇
https://modulmatematik.onpay.my/order/form/P2023/elin

P/S: Ebook bukan buku fizikal, boleh download & cetak (print). Video boleh juga boleh download untuk simpanan dan tontonan.

#MFSEmpire #7HariMerinduiMFSEbooks #MFSFinalSale

Berminat ingin membeli Modul Pantas Matematik? Klik di bawah:

Jom Dapatkan segera!

modul-pantas-matematik

Klik butang "Saya ingin order Modul Pantas Matematik" sekarang!

Berminat ingin membeli set combo Modul Pantas Matematik dan Sifirlicious? Klik di bawah dan pilih Combo Semasa belian:

Jom Dapatkan segera!

combo-sifirlicious-modul-pantas

Klik butang "Saya ingin order Sifirlicious" sekarang!

ebook-cikgu-hakim

MEMO BERKENAAN KOMEN

Laman blog ini dikunjungi bukan sahaja oleh ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga oleh para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, mengandungi kritikan, politik atau tidak sesuai tidak akan diluluskan. Sila gunakan nama dan alamat e-mel sebenar anda (nama samaran yang sopan masih boleh diterima.

This blog is visited not only by parents, teachers, and the general public but also by students and learners. Comments that are impolite, contain criticism, or politics, or are unsuitable will not be approved. Please use your real name and email address (polite pseudonyms are still acceptable).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shopee



durioo
belajar-sirah-nabi



mathzier-eazier-1-0

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Arkib