Pertubuhan Dana Kita


Orang ramai tak boleh beratur ambil barang, kami hantar ke rumah.

Cikgu Mohd Fadli Salleh

mathzier-eazier
koleksi-premium-ebooks

Oleh:Cikgu Mohd Fadli Salleh

Orang ramai tak boleh beratur ambil barang, kami hantar ke rumah. Datang je isi borang dengan lengkap.

isi-atas-motor

Perlu bantuan isteri untuk isi maklumat. Atas seat motor pun tak pa, asal maklumat diberi tepat.

Runner kami akan hantar ke rumah sasaran secepat mungkin, InsyaAllah.

Tak boleh cara A, kita guna cara B. Tak boleh cara B, kita guna cara C. Asalkan matlamat nak bantu orang tu tercapai

borang

Isi nama penuh, alamat rumah, dan no telefon. Itu sahaja. Tak ada soalan pelik-pelik, tak ada kaji selidik ke apa. Isi semua tu, terus kami hantar hari ini juga barang dapur tu.

Asalkan tiada keluarga yang tidur dalam kelaparan sedangkan mereka ada di sekitar kami dan kami mampu bantu.

runner

Setakat ni kami ada 5 orang runner. 4 orang guna kereta, seorang guna motor. Alhamdulillah, dapat juga kongsi rezeki dengan mereka yang tak ada sumber pendapatan. Orang susah yang perlukan set barang dapur kami dapat bantu, mereka yang sedang cari side income pun dapat jana pendapatan.

Ada yang datang ditemani anak kecil. Ada yang datang buta huruf tak pandai nak isi borang,

datanglah dan isi la borang ya. Kami akan cuba bantu semampu kami.

anak-kecil

Ditemani anak kecil untuk ambil set barang dapur. 😢

564221646925

Maybank

Pertubuhan Kebajikan Dana Kita

Tidak banyak tapi sentiasa.

Tidak ramai tapi ada.

Tidak kaya tapi cakna.

 

Dana Kita

Mohd Fadli Salleh

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


RUANG IKLAN

teroka-sains

LANGGAN UPDATE TERKINI

JOM BERSEDEKAH

DANA-KITA

Recent Comments

DANA KITA

Tidak banyak tapi sentiasa. Tidak ramai tapi ada. Tidak kaya tapi cakna

Nombor Akaun : 564221646925
Bank : Maybank
Nama Akaun : Pertubuhan Kebajikan Dana Kita

Email: danakita.enquiry@gmail.com

PAGE DANA KITAFB Mesengger
Translate »