Peluang Buat Duit Bersama Sharnaaz Ahmad dan Shukri Yahya !

tudung-si-comel
pentagonmath

๐Ÿ”ฅ๐™‹๐™€๐™‡๐™๐˜ผ๐™‰๐™‚ ๐˜ฝ๐™๐˜ผ๐™ ๐˜ฟ๐™๐™ก๐™ ๐˜ฝ๐™€๐™๐™Ž๐˜ผ๐™ˆ๐˜ผ ๐™Ž๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™‰๐˜ผ๐˜ผ๐™• ๐˜ผ๐™ƒ๐™ˆ๐˜ผ๐˜ฟ ๐˜ฟ๐˜ผ๐™‰ ๐™Ž๐™ƒ๐™๐™†๐™๐™„ ๐™”๐˜ผ๐™ƒ๐™”๐˜ผโ€ผ๏ธ๐Ÿ”ฅ

Jangan risau Baju Melayu Bulan Bintang , sangat mudah untuk dijual dan ramai orang dah kenal .

Sebab apa anda perlu join DROPSHIP bersama Bulan Bintang ?

โœ…Brand Bulan Bintang yg dikenali
โœ…Produk senang dijual
โœ…Lebih 1 Juta pengguna setiap kali Raya
โœ…Makerting A-Z kami ajar
โœ…Keuntungan Besar
โœ…Bahan makerting disediakan
โœ…Support group
โœ…Tak perlu pegang Stock

Bulan Bintang HQ tak buka banyak slot. Kami nak cari yang betul-betul nak buat income extra untuk Projek Raya 2023 ni. Berapa income yang anda nak , anda tentukan, kami bagi jalan.

Nak kami bantu anda paling kurang boleh buat bersih RM5k hingga RM10k bersih?

Tekan link dibawah sekarang sebelum terlambat.

๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/projekrayabulanbintang
๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/projekrayabulanbintang
๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/projekrayabulanbintang

Kami akan tutup bila-bila masa peluang keemasan ini apabila kuota sudah penuhโ—

#Raya2023
#Bulanbintang
#bulanbintanghq
#BajuMelayu
#Dropship

website-mudah

Laman Blog ini dikunjungi bukan sahaja ibu bapa, guru dan orang awam, malah juga para murid dan pelajar. Komen yang kurang sopan, berbaur kecaman, politik atau tidak sesuai tidak akan di -approve. Sila gunakan nama dan email yang sebenar (nama samaran yang sopan masih boleh diterima).

- Admin Elin-

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


shopee
๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐— ๐—ข๐—›๐—ข๐—ก๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ž๐—”๐—ก ๐—ž๐—˜ ๐— ๐—ฅ๐—ฆ๐—  ๐—•๐—”๐—š๐—œ ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š๐—ž๐—”๐—ง๐—”๐—ก ๐Ÿญ & ๐Ÿฐ ๐—ง๐—”๐—›๐—จ๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ Permohonan Kemasukan ke Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) bagi Tingkatan 1 & 4 tahun 2024 kini dibuka. Permohonan boleh dibuat secara dalam talian mulai ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ท๐—ฎ๐—บ ๐Ÿฏ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ด. Untuk...

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah.

Aku perhati beg anak-anak murid dah start rosak dah. Biasa la beg sekarang tak tahan lasak. Tu lah, nak beli lain harga beg ni boleh tahan kerasnya. Malam tadi aku jumpa beg harga marhein. Tujuh lapan ringgit ja pun. Ni kalau tahan 5-6 bulan dah kira bagus sangat dah....

Anak nak masuk Pra Sekolah tahun ni? Tudung Pra Sekolah dah ada?

Anak nak masuk Pra Sekolah tahun ni? Tudung Pra Sekolah dah ada? Jika belum, kami ada jual. Cuma RM19.90 sahaja jenis awning on-point, lebih terbentuk kemas dan in shaa Allah anak-anak selesa โ˜บ๏ธ Jika tak selesa, kita ada Jaminan Istimewa 180 hari, boleh tukar atau...



Shopee
langgan-durioo



BUKU FIZIKAL

mathzier-abakus

JOM BERSEDEKAH

dana-kita-pay

LANGGAN UPDATE TERKINI

Recent Comments

Kategori

Kalendar

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkib